STAP-budget.nl gaat verder als Opleidingvinden.nl


Vind je opleiding met kwaliteitskeurmerk en blijf op de hoogte van nieuwe subsidies op Opleidingvinden.nl.

Maakt AI ons overbodig?

Het kan je haast niet ontgaan zijn, of wel natuurlijk. Maar ChatGPT heeft de tongen in Nederland losgemaakt. Sinds november 2022 verschijnt er bijna wekelijks een artikel over AI.
Deelnemerskosten

€ 1.399,00

incl. BTW

Fill 1 Copy 5

Lesgeld

€ 1.156,20

Totaal excl. BTW

€ 1.156,20

BTW

€ 242,80

Totaal incl. BTW

€ 1.399,00

Startdata in een groep op locatie en online
Ieder moment te starten
Opleidingsinformatie
Opleidingssoort
Training
Opleidingsmethode
Individueel op locatie of online
Type certificaat/diploma
Deelnamecertificaat
Naam
Certificaat van Deelname
Opleidingsduur
1 dag
Aantal lesdagen
1
Min. deelnemers
1
Max. deelnemers
10
Studiebelastingsuren
4
Taal in opleiding
Nederlands
Vooropleiding en toelatingscriteria
Vooropleiding
Geen opleiding vereist
Het kan je haast niet ontgaan zijn, of wel natuurlijk. Maar ChatGPT heeft de tongen in Nederland losgemaakt. Sinds november 2022 verschijnt er bijna wekelijks een artikel over AI.
Training Projectmanagement! ✔️
Training Projectmanagement! ✔️

Inleiding training ChatGPT
Met ChatGPT is Artificial Intelligence (AI) nu voor iedereen toegankelijk. Deze geavanceerde AI-tool van OpenAI helpt je met allerlei uiteenlopende taken. Van het schrijven van teksten tot het brainstormen over ideeën en het bedenken van social media posts. Dit is voornamelijk interessant voor ondernemers, tekstschrijvers, marketeers of communicatie adviseurs. Maar ook als je “gewoon” interesse hebt in de AI wereld is deze trai

...

Inleiding training ChatGPT
Met ChatGPT is Artificial Intelligence (AI) nu voor iedereen toegankelijk. Deze geavanceerde AI-tool van OpenAI helpt je met allerlei uiteenlopende taken. Van het schrijven van teksten tot het brainstormen over ideeën en het bedenken van social media posts. Dit is voornamelijk interessant voor ondernemers, tekstschrijvers, marketeers of communicatie adviseurs. Maar ook als je “gewoon” interesse hebt in de AI wereld is deze training interessant voor je. Deze interactieve training wordt namelijk zo ingestoken dat het relevant is voor jouw branche en jouw vraagstukken. Zie de training ook als een stuk inspiratie en implementatie.

 

Welke onderwerpen komen aan bod tijdens de training?
Deze training ChatGPT kan uit verschillende onderwerpen bestaan, altijd toegespitst op jouw situatie of de organisatiebehoefte. Vanuit die behoefte stellen wij een training op maat samen. Wij geloven namelijk niet in het principe open inschrijving en werken uitsluitend met maatwerktrainingen. Hierdoor is het voor iedere deelnemer interessant op zijn of haar eigen niveau en leerbehoefte. Wij kunnen een training altijd dusdanig inkleden, zodat het voor alle deelnemers interessant is en waardevol voor op de werkvloer. Onderwerpen die mogelijk aan bod komen tijdens de training ChatGPT zijn:

 

  • Introductie tot ChatGPT en Open AI
  • Geschiedenis en opkomst van AI
  • Zakelijke toepassingen van ChatGPT
  • Chat GPT inzetten om sneller te werken
  • Chat GPT voor marketing toepassingen
  • Het trainen van een ChatGPT-model voor jouw organisatie
  • Het schrijven van effectieve prompts
  • 20 Voorbeelden van goede prompts
  • Diverse mogelijkheden binnen ChatGPT
  • Integratie van ChatGPT met andere systemen / plugins
  • Toekomst van AI
  • Andere waardevolle AI-tools
  • Tips voor het werken met ChatGPT
  • Benieuwd of jouw onderwerpen behandeld kunnen worden tijdens deze training? Neem eens vrijblijvend contact op; we denken graag met je mee.

Wat leer ik tijdens een training ChatGPT?
Een training ChatGPT helpt jou op veel verschillende vlakken. Hoe begin je met het schrijven van een tekst, hoe doe je inspiratie op voor content of welke woorden gebruik je voor een zakelijk tekst. De onderwerpen en resultaten kunnen verschillen, omdat we aan de hand van een persoonlijke intake de training (deels) insteken. Jouw casus, uitdagingen en organisatie staan centraal, zodat het praktisch toepasbaar is. Mogelijke resultaten zijn:

  • Gebruik van ChatGPT voor klantenservice en support
  • Social media posts creëren met ChatGPT
  • Tekstgeneratie, controle en verbetering met ChatGPT
  • Ethiek en sociale implicaties van ChatGPT
  • Best practices voor het bouwen en trainen van ChatGPT-modellen

Vind je het bijvoorbeeld lastig om wekelijks of eens in een periode (creatieve) content te bedenken voor social media kanalen? Of voor je website? Met deze training duiken we écht in op jouw vraagstuk en zo kunnen we tijdens de sessie inspiratie opdoen en zelfs een contentkalender realiseren. We laten ook veel voorbeelden van andere organisaties zien hoe die gebruik maken.

 

Bij BTR Trainingen staan de deelnemers centraal
Jullie leerdoelen en -behoeftes zijn de basis van iedere training die wij verzorgen. We starten met een persoonlijke intake om meer informatie te verzamelen over de precieze leervraag. Op basis daarvan kiezen we één van onze ervaren trainers die expert is op dat vakgebied. Vervolgens vindt er een kennismaking plaats tussen de trainer en de deelnemer om de inhoud van de training te bepalen. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat er een klik is tussen de trainer en de deelnemers. Alleen dan kun je het maximale in jezelf naar boven halen. Op basis van het kennismakingsgesprek schrijven wij een adviesvoorstel en gaan we data kiezen waarop de training ChatGPT plaats kan vinden. In hetzelfde adviesvoorstel maak je ook kennis met onze praktisch ingestelde trainers.

Lees meer
Het STAP-budget is op. STAP-budget.nl gaat verder als Opleidingvinden.nl.

Vind je opleiding met kwaliteitskeurmerk en blijf op de hoogte van nieuwe subsidies op Opleidingvinden.nl.

Aanbieder
Wij worden enthousiast van het leveren van maatwerk en kwaliteit. Iedere training wordt geschreven op basis van de leerbehoeftes van deelnemers en organisaties.
BTR Trainingen
BTR Trainingen
NRTO
NRTO
CRKBO
CRKBO
SKJ
SKJ
Tel mee met Taal
Tel mee met Taal
Ik heb een vraag aan deze aanbieder
Lees hier ons Privacy statement