Jump
Ontdek wat deze STAP Opleiding jou kan bieden!

Training AVG

Wil jij op de hoogte zijn én blijven van de laatste ontwikkelingen rondom de AVG?✔️ Dan is deze training zeker geschikt om te volgen. Een professionele trainer neemt je mee! ✔️
Deelnemerskosten
€ 1.000,00
incl. btw
Start- en einddatum individueel op locatie of online
Ieder moment te starten
Opleidingsinformatie
Opleidingssoort
Training
Opleidingsmethode
Individueel op locatie of online
Type certificaat/diploma
Deelnamecertificaat
Naam
Certificaat van Deelname
Opleidingsduur
1 dag
Aantal lesdagen
1
Min. deelnemers
1
Max. deelnemers
10
Studiebelastingsuren
6
Taal in opleiding
Nederlands
Vooropleiding en toelatingscriteria
Vooropleiding
Geen opleiding vereist
Wil jij op de hoogte zijn én blijven van de laatste ontwikkelingen rondom de AVG?✔️ Dan is deze training zeker geschikt om te volgen. Een professionele trainer neemt je mee! ✔️
Training Algemene Verordening Gegevensbescherming
Training Algemene Verordening Gegevensbescherming

AVG Training
AVG, Algemene Verordening Gegevensbescherming is sinds 25 mei 2018 van kracht. Dit betekende voor de gehele Europese Unie dezelfde privacywetgeving. De Wet Bescherming Persoonsgegevens is hierdoor komen te vervallen.

 

Inleiding AVG Training
Tijdens deze AVG training gaan we, samen met jouw organisatie, kijken hoe jullie ervoor staan! Deze wet is al een tijd van kracht, maar er blijft vraag naar duidelijke handvatte

...

AVG Training
AVG, Algemene Verordening Gegevensbescherming is sinds 25 mei 2018 van kracht. Dit betekende voor de gehele Europese Unie dezelfde privacywetgeving. De Wet Bescherming Persoonsgegevens is hierdoor komen te vervallen.

 

Inleiding AVG Training
Tijdens deze AVG training gaan we, samen met jouw organisatie, kijken hoe jullie ervoor staan! Deze wet is al een tijd van kracht, maar er blijft vraag naar duidelijke handvatten en uitleg om aan de AVG te voldoen. Onze specialistische trainer neemt je mee in het verhaal van privacywetgevingen en datalekken. Deze training is gericht op organisaties die het gevoel hebben dat er nog niet volledig aan de AVG wet voldaan wordt of de kennis willen opfrissen!


Welke onderwerpen komen aan bod tijdens de training?
De AVG training kan uit verschillende onderwerpen bestaan, altijd toegespitst op jouw situatie of de organisatiebehoefte. Vanuit die behoefte stellen wij een training op maat samen. Wij geloven namelijk niet in het principe open inschrijving en werken uitsluitend met maatwerktrainingen. Hierdoor is het voor iedere deelnemer interessant op zijn of haar eigen niveau en leerbehoefte. Denk niet dat een training voor jou niet geschikt is, want we kunnen deze zo samenstellen dat ook jij straks met meer zelfvertrouwen terug de werkvloer op gaat. Onderwerpen die mogelijk aan bod komen tijdens de training AVG zijn:

  • Wat zijn persoonsgegevens
  • Begrippen en definities AVG
  • Wat is een datalek en welke risico’s spelen er
  • Wat is documentatieplicht
  • Technische oplossingen
  • Versleutelen van data
  • Beveiliging van (online) apparaten
  • AVG in de zorg

Wat levert een AVG training op?
Deze AVG training helpt je de kennis die nodig is om te voldoen aan AVG wet op te frissen, of zaken die nog niet op orde zijn op orde te krijgen. Je bent (weer) bekend met de begrippen binnen de AVG, je weet welke persoonsgegevens er zijn en hoe je hiermee om moet gaan. Daarnaast geven we voorbeelden van hoe datalekken zijn ontstaan en helpen we je vooral datalekken te voorkomen! Je bent bekend met deze risico’s. Door het versleutelen en beveiligen van de data binnen jullie organisatie, wordt de kans op risico’s binnen jullie organisatie aanzienlijk verkleind en voldoe je aan de AVG wet!


Dit is hoe wij te werk gaan
Bij BTR Trainingen staan de deelnemers centraal. Jullie leerdoelen en -behoeftes zijn de basis van iedere training die wij verzorgen. We starten met een persoonlijke intake om meer informatie te verzamelen over de precieze leervraag. Op basis daarvan kiezen we één van onze ervaren trainers die expert is op dat vakgebied. Vervolgens vindt er een kennismaking plaats tussen de trainer en de deelnemer om de inhoud van de training te bepalen. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat er een klik is tussen de trainer en de deelnemers. Alleen dan kun je het maximale in jezelf naar boven halen. Op basis van het kennismakingsgesprek schrijven wij een adviesvoorstel en gaan we data kiezen waarop de training plaats kan vinden. In hetzelfde adviesvoorstel maak je ook kennis met onze praktisch ingestelde trainers.

Lees meer
Hoe vraag ik STAP-budget aan?
1
Stap 1: Reserveer je plek
Klik rechtsboven op de gele knop 'Ik wil me aanmelden' en ga naar website van de aanbieder en meld je vandaag nog aan voor de opleiding om je plek te reserveren.
2
Stap 2: Ontvang je STAP-aanmeldingsbewijs
Na je aanmelding bij de opleider ontvang je van de opleider een STAP-aanmeldingsbewijs dat je nodig hebt voor je STAP-aanvraag bij UWV.
3
Stap 3: Vraag STAP-budget aan!
Start op 2 januari vlak voor 10.00 uur je STAP-aanvraag bij UWV, want op=op! Meld je aan voor onze nieuwsbrief zodat we je een reminder kunnen sturen.
Aanbieder
Wij worden enthousiast van het leveren van maatwerk en kwaliteit. Iedere training wordt geschreven op basis van de leerbehoeftes van deelnemers en organisaties.
BTR Trainingen
BTR Trainingen
NRTO
NRTO
CRKBO
CRKBO
SKJ
SKJ
Tel mee met Taal
Tel mee met Taal
Ik heb een vraag aan deze aanbieder
Lees hier ons Privacy statement