STAP-budget.nl gaat verder als Opleidingvinden.nl


Vind je opleiding met kwaliteitskeurmerk en blijf op de hoogte van nieuwe subsidies op Opleidingvinden.nl.

Big Data

Leer Big Data strategisch in te zetten
Deelnemerskosten

€ 648,90

vrij van BTW

Fill 1 Copy 5

Lesgeld

€ 599,00

Studiematerialen

€ 49,90

Totaal excl. BTW

€ 648,90

BTW

€ 0,00

Totaal incl. BTW

€ 648,90

Startdata in een groep op locatie en online
Ieder moment te starten
Opleidingsinformatie
Opleidingssoort
Vakopleiding op MBO/HBO-niveau
Opleidingsmethode
Thuisstudie
Opleidingsvorm
Deeltijd
Type certificaat/diploma
Diploma
Naam
Laudius diploma
Opleidingsduur
5 maanden
Taal in opleiding
Nederlands
Leer Big Data strategisch in te zetten
Big Data
Big Data

De hoeveelheid data neemt steeds meer toe in zowel gestructureerde als ongestructureerde vorm. Voor organisaties is het nu de uitdaging om deze gegevens te analyseren en vervolgens tactisch in te zetten. Dankzij Big Data krijgen organisaties een 360-graden beeld van hun klanten. Zo kun je met predictieve analytics trends identificeren, consumenten beter begrijpen, de prestaties van je organisatie verhogen, gedrag voorspellende en data-gedreven besluiten nemen. Uit verschillende onderzoeken wo

...

De hoeveelheid data neemt steeds meer toe in zowel gestructureerde als ongestructureerde vorm. Voor organisaties is het nu de uitdaging om deze gegevens te analyseren en vervolgens tactisch in te zetten. Dankzij Big Data krijgen organisaties een 360-graden beeld van hun klanten. Zo kun je met predictieve analytics trends identificeren, consumenten beter begrijpen, de prestaties van je organisatie verhogen, gedrag voorspellende en data-gedreven besluiten nemen. Uit verschillende onderzoeken wordt duidelijk dat met Big Data enorme winst te behalen valt. Steeds meer bedrijfsbeslissingen zijn data gedreven, waardoor organisaties het organisatiebudget effectiever en efficiënter kunnen inzetten.

Voor jou biedt dat natuurlijk een enorme kans. Hoe geweldig is het dat jij straks diegene bent die betekenis geeft aan de verzamelde, losse data en dat jouw inspanningen tot betere en waardevollere processen leiden? Jij als Big Data-specialist staat aan de vooravond van het leggen van een goede basis om alle uitdagingen te lijf te gaan. Deze thuisstudie laat je uitgebreid kennis maken met de wereld van Big Data. Je leert om antwoorden te geven op vragen als: Welke data is bruikbaar en hoe zetten we de bruikbare data strategisch in?

Hoewel deze cursus specifiek gaat over een onderwerp uit de wereld van de ICT is het niet uitsluitend geschreven voor deze doelgroep. Big Data te belangrijk, te omvangrijk en te veelomvattend om alleen binnen de wereld van de ICT te houden. Iedereen krijgt op kortere of langere termijn met de resultaten van Big Data te maken. Ongeacht zijn of haar positie binnen het proces, een goede basiskennis van Big Data is nodig. Deze gemeenschappelijke basiskennis maakt een goede en zinvolle communicatie tussen de verschillende betrokkenen mogelijk en zorgt voor ‘teamwork’. De carrièrekansen in Big Data zijn zeer goed.

  • Behaal een veelgevraagd diploma
    Met deze Big Data-opleiding leg je een goede, theoretische basis voor jouw carrière als Big Data expert. Het is bovendien mogelijk om je verder te specialiseren.
  • Speel in op de groeiende vraag naar Big Data specialisten
    De vraag naar goed opgeleide Big Data specialisten groeit de komende jaren. Met het afronden van deze cursus heb je een flinke stap in de richting van jouw droombaan gezet!
  • Aan de slag als Big Data Specialist
    Na afronding van deze Big Data-opleiding kun je bijvoorbeeld aan de slag als Big data consultant, Business analist, Database professional, Databasemanager, Data Warehouse developer, Informatiemanager, Data scientist of Data analist.

 

Lees meer
Het STAP-budget is op. STAP-budget.nl gaat verder als Opleidingvinden.nl.

Vind je opleiding met kwaliteitskeurmerk en blijf op de hoogte van nieuwe subsidies op Opleidingvinden.nl.

Aanbieder
Laudius
Laudius
Cedeo
CRKBO
NRTO
ISO 9001