STAP-budget.nl gaat verder als Opleidingvinden.nl


Vind je opleiding met kwaliteitskeurmerk en blijf op de hoogte van nieuwe subsidies op Opleidingvinden.nl.

Visagist - Make-up artist

Leer hoe je als zelfstandig visagist een succesvolle eigen salon kunt opzetten!
Deelnemerskosten

€ 648,90

vrij van BTW

Fill 1 Copy 5

Lesgeld

€ 599,00

Studiematerialen

€ 49,90

Totaal excl. BTW

€ 648,90

BTW

€ 0,00

Totaal incl. BTW

€ 648,90

Startdata in een groep op locatie en online
Ieder moment te starten
Opleidingsinformatie
Opleidingssoort
Vakopleiding op MBO/HBO-niveau
Opleidingsmethode
Thuisstudie
Opleidingsvorm
Deeltijd
Type certificaat/diploma
Diploma
Naam
Laudius diploma
Opleidingsduur
9 maanden
Taal in opleiding
Nederlands
Leer hoe je als zelfstandig visagist een succesvolle eigen salon kunt opzetten!
Visagist - Make-up artist
Visagist - Make-up artist

Make-up kun je op veel verschillende manieren gebruiken. Opvallende make-up voor een feestje, of juist natuurlijk en subtiel voor elke dag. Met de cursus visagist/make-up artist (met GRATIS professioneel materialenpakket t.w.v. € 199,-) kun je iedereen laten stralen. In deze visagie opleiding (met professioneel materialenpakket) leer je bij elk type gezicht de mooiste eigenschappen van het gezicht naar voren te brengen. Je kunt er zelfs professioneel mee aan de slag, in een b

...

Make-up kun je op veel verschillende manieren gebruiken. Opvallende make-up voor een feestje, of juist natuurlijk en subtiel voor elke dag. Met de cursus visagist/make-up artist (met GRATIS professioneel materialenpakket t.w.v. € 199,-) kun je iedereen laten stralen. In deze visagie opleiding (met professioneel materialenpakket) leer je bij elk type gezicht de mooiste eigenschappen van het gezicht naar voren te brengen. Je kunt er zelfs professioneel mee aan de slag, in een beautysalon of als zelfstandig visagist.

Met de veelgevraagde cursus visagist/make-up artist kom je altijd goed voor de dag. Je kunt niet alleen je eigen make-up perfect aanbrengen, ook anderen kun je bij elke gelegenheid laten stralen.

  • Laat ieder gezicht stralen
    Welk type gezicht je ook hebt, met de kennis uit deze cursus kun je voor elk gezicht een geschikte make-up verzorgen.
  • Gebruik je creativiteit
    Hoe je eruit ziet is voor een deel afhankelijk van je eigen creativiteit. Zeker bij een feestje kun je een unieke creatie maken en opvallend voor de dag komen!
  • Zowel persoonlijk als professioneel
    Kennis van de visagie is niet alleen leuk om je eigen make-up en die van vrienden te verzorgen. Na het volgen van deze thuisstudie kun je er ook je beroep van maken.
  • Persoonlijke studiebegeleiding
    Een thuisstudie volgen bij Laudius doe je niet alleen. Je krijgt op elk moment de begeleiding die je nodig hebt. Jouw persoonlijke docent staat voor je klaar als je vragen hebt over jouw thuisstudie. Hij of zij corrigeert en beoordeelt jouw huiswerk en geeft belangrijke tips. Je kunt je persoonlijke docent via de moderne digitale leeromgeving bereiken.

Handboek ‘Een succesvol eigen bedrijf’

Heb jij de ambitie om je eigen bedrijf te starten? Dan hebben wij een leuk en nuttig extraatje voor jou! Wanneer je kiest voor deze cursus krijg je het handboek ‘Een succesvol eigen bedrijf’ er gratis bij. Een uitgebreid stappenplan met alle stappen die je moet doorlopen om een eigen bedrijf te starten. Van ondernemersplan tot marketing en communicatie en van verzekeringen tot financiering. Ook vind je handige tips en inspirerende quotes in het handboek. Kortom, alles wat jij moet weten om jouw droom waar te maken!

 

Lees meer
Het STAP-budget is op. STAP-budget.nl gaat verder als Opleidingvinden.nl.

Vind je opleiding met kwaliteitskeurmerk en blijf op de hoogte van nieuwe subsidies op Opleidingvinden.nl.

Aanbieder
Laudius
Laudius
Cedeo
CRKBO
NRTO
ISO 9001