STAP-budget.nl gaat verder als Opleidingvinden.nl


Vind je opleiding met kwaliteitskeurmerk en blijf op de hoogte van nieuwe subsidies op Opleidingvinden.nl.

Relatiecoach

Houvast voor het aanwakkeren van bloeiende relaties
Deelnemerskosten

€ 499,00

vrij van BTW

Fill 1 Copy 5

Lesgeld

€ 499,00

Totaal excl. BTW

€ 499,00

BTW

€ 0,00

Totaal incl. BTW

€ 499,00

Startdata in een groep op locatie en online
Ieder moment te starten
Opleidingsinformatie
Opleidingssoort
Vakopleiding op MBO/HBO-niveau
Opleidingsmethode
Thuisstudie
Opleidingsvorm
Deeltijd
Type certificaat/diploma
Diploma
Naam
Laudius diploma
Opleidingsduur
6 maanden
Taal in opleiding
Nederlands
Houvast voor het aanwakkeren van bloeiende relaties
Relatiecoach
Relatiecoach

Binnen relaties kunnen allerlei problemen ontstaan: ruzies, vreemdgaan, seksuele problemen, ziekte en nog veel meer. Relaties hebben een grote invloed op de kwaliteit van ons leven, het psychologisch welzijn, de tevredenheid over ons leven en zelfs de fysieke gezondheid. Relaties worden bovendien gezien als een basisbehoefte van de mens. Wie heeft er nou geen behoefte aan positieve relaties? Het mag dan geen verrassing heten dat het opzoeken van een relatiecoach voor veel mensen een belangrij

...

Binnen relaties kunnen allerlei problemen ontstaan: ruzies, vreemdgaan, seksuele problemen, ziekte en nog veel meer. Relaties hebben een grote invloed op de kwaliteit van ons leven, het psychologisch welzijn, de tevredenheid over ons leven en zelfs de fysieke gezondheid. Relaties worden bovendien gezien als een basisbehoefte van de mens. Wie heeft er nou geen behoefte aan positieve relaties? Het mag dan geen verrassing heten dat het opzoeken van een relatiecoach voor veel mensen een belangrijke stap kan zijn.

Vaak gaat het mis bij de communicatie. Door op de verkeerde manier met elkaar te communiceren kunnen ruzies en andere problemen ontstaan. Ook kan het zo zijn dat partners het lastig vinden om elkaar te begrijpen of dat partners elkaar kwijt zijn geraakt doordat hun levens erg verschillen. Jij kunt hen hierbij helpen! Door te luisteren naar hun problemen en hen te helpen om doelen te stellen en deze te bereiken, kun jij partners begeleiden naar een betere relatie. Als relatiecoach ga je als het ware een partnerschap aan met jouw cliënten waarbij je hen inspireert om veranderingen door te voeren binnen hun relatie.

Als relatiecoach werk je in een bijzondere niche binnen coaching, omdat je doorgaans met twee mensen werkt. Dat is een groot verschil met bijvoorbeeld gezondheids- of life coaching, waarbij de sessies 1-op-1 plaatsvinden. Aangezien het gros van de relaties zich tussen twee personen afspeelt, duiken we binnen deze opleiding diep in de kennis die jij als relatiecoach nodig hebt om stellen te begeleiden om dichter bij elkaar te komen en hun relatiedoelen te bereiken.

Veel van onze cursisten herkennen zichzelf in de volgende beschrijving. Je wilt graag:

  • anderen ondersteunen bij het bereiken van hun relatiedoelen
    Ben jij altijd al geïnteresseerd geweest in de complexe dynamieken van relaties? Misschien heb je zelf veel meegemaakt op het gebied van relaties of vragen je vrienden vaak advies aan jou over hun relatie? Binnen deze opleiding leer je anderen te ondersteunen om zichzelf te ontplooien binnen hun relaties en help je stellen bij het behalen van relatiedoelen.
  • zelfstandig aan de slag als relatiecoach
    Wil jij een nieuwe invulling geven aan jouw carrière? Als relatiecoach kun je ervoor kiezen om zelfstandig aan de slag te gaan. Misschien wil je wel je eigen praktijk openen! Zo kun je zelf bepalen waar en wanneer je wil werken en hoe je invulling geeft aan je beroep. Deze opleiding biedt het perfecte fundament voor jou om als zelfstandig relatiecoach individuen en stellen op professionele wijze te begeleiden.
  • jezelf als coach specialiseren in de niche relatiecoaching
    Ben jij al actief als coach en ben je opzoek naar een extra uitdaging? Jezelf specialiseren kan een belangrijke manier zijn om je als coach te blijven ontwikkelen. Via specialisatie in relatiecoaching kun jij jezelf bovendien onderscheiden van andere coaches. Deze opleiding geeft je een gedailleerd inzicht in een bijzondere niche die om specifieke kennis vraagt. De opleiding Relatiecoach ondersteunt jou als coach om je deze niche eigen te maken en je persoonlijke ontwikkeling voort te zetten.
  • relaties redden
    Een (liefdes)relatie tussen mensen is een van de mooiste dingen die er is. Hoe zonde zou het zijn als een relatie die ooit zo fijn was zou stranden door een probleem dat kan worden opgelost door goede communicatie en wederzijds begrip? Jij helpt stellen op weg naar een betere relatie!

Handboek ‘Een succesvolle eigen praktijk’

Heb jij de ambitie om je eigen praktijk te starten? Dan hebben wij een leuk en nuttig extraatje voor jou! Wanneer je kiest voor deze cursus krijg je het handboek ‘Een succesvolle eigen praktijk’ er gratis bij. Een uitgebreid stappenplan met eenvoudige, heldere uitleg over alle stappen die je moet doorlopen om een eigen praktijk te starten. Van ondernemersplan tot marketing en communicatie en van verzekeringen tot financiering. Ook vind je handige tips en inspirerende quotes in het handboek. Kortom, alles wat jij moet weten om jouw droom waar te maken!

 

Lees meer
Het STAP-budget is op. STAP-budget.nl gaat verder als Opleidingvinden.nl.

Vind je opleiding met kwaliteitskeurmerk en blijf op de hoogte van nieuwe subsidies op Opleidingvinden.nl.

Aanbieder
Laudius
Laudius
Cedeo
CRKBO
NRTO
ISO 9001