STAP-budget.nl gaat verder als Opleidingvinden.nl


Vind je opleiding met kwaliteitskeurmerk en blijf op de hoogte van nieuwe subsidies op Opleidingvinden.nl.

Assistent Makelaar Wonen

De onmisbare rechterhand van de makelaar!
Deelnemerskosten

€ 539,00

vrij van BTW

Fill 1 Copy 5

Lesgeld

€ 539,00

Totaal excl. BTW

€ 539,00

BTW

€ 0,00

Totaal incl. BTW

€ 539,00

Startdata in een groep op locatie en online
Ieder moment te starten
Opleidingsinformatie
Opleidingssoort
Vakopleiding op MBO/HBO-niveau
Opleidingsmethode
Thuisstudie
Opleidingsvorm
Deeltijd
Type certificaat/diploma
Diploma
Naam
Laudius diploma
Opleidingsduur
9 maanden
Taal in opleiding
Nederlands
De onmisbare rechterhand van de makelaar!
Assistent Makelaar Wonen
Assistent Makelaar Wonen

De assistent-makelaar wonen ondersteunt de klant tijdens het gehele bemiddelingsproces. Je informeert en adviseert de klant over verkoopstrategieën, verzorgt en begeleidt bezichtigingen, bepaalt de waarde van een woning, bewaakt juridische, fiscale en bouwkundige aspecten en je begeleidt de klant bij afwikkeling van de aankoop of verkoop. Daarnaast ben jij de rechterhand van de makelaar. Je ondersteunt de makelaar bij de aankoop en verkoop van woningen en bij de huur en verhuur van woningen,

...

De assistent-makelaar wonen ondersteunt de klant tijdens het gehele bemiddelingsproces. Je informeert en adviseert de klant over verkoopstrategieën, verzorgt en begeleidt bezichtigingen, bepaalt de waarde van een woning, bewaakt juridische, fiscale en bouwkundige aspecten en je begeleidt de klant bij afwikkeling van de aankoop of verkoop. Daarnaast ben jij de rechterhand van de makelaar. Je ondersteunt de makelaar bij de aankoop en verkoop van woningen en bij de huur en verhuur van woningen, je helpt mee bij taxaties en beheert het relatiebestand. Ook komt er een stukje marketing bij kijken. Samen stellen jullie een marketingplan op en jij houdt je bezig met promotieactiviteiten. Dit is essentieel, want klanten moeten natuurlijk voor jullie kiezen!

Tijdens deze opleiding leer je alles over juridische zaken zoals hypotheken, kadaster en notariaat. Ook marketing en prijsbeleid komen aan bod. Verder leer je bouwtekeningen lezen en maak je kennis met bouwstijlen, bouwvoorschriften, bouwmethoden, grondwerk, betonconstructies, plafonds en technische installaties. Kortom, alles wat je als assistent makelaar moet weten!

Met de veelzijdige cursus Assistent Makelaar Wonen leg je een gedegen basiskennis en haal je alvast de juiste kennis in huis om als assistent-makelaar aan de slag te kunnen.

  • Behaal een officieel erkend diploma
    Deze opleiding leidt op voor het officieel erkende SVMNIVO diploma “Assistent Makelaar Wonen”. Om in het A-RMT register te komen is dit diploma een vereiste. Je kunt dit diploma behalen door twee theorie-examens en een praktijktoets succesvol af te sluiten.
  • Afwisseling en uitdaging
    Een baan als assistent-makelaar wonen biedt je veel afwisseling en uitdaging. Je bent namelijk veel zelfstandig aan het werk, maar je voert ook ondersteunende werkzaamheden uit voor een gecertificeerd makelaar.
  • Breid je kennis van vastgoed uit
    Werk je niet in de makelaardij, maar heb je wel veel te maken met vastgoed en makelaars? Dan kun je met deze erkende cursus je kennis uitbreiden en je eigen vakgebied verrijken.

 

Lees meer
Het STAP-budget is op. STAP-budget.nl gaat verder als Opleidingvinden.nl.

Vind je opleiding met kwaliteitskeurmerk en blijf op de hoogte van nieuwe subsidies op Opleidingvinden.nl.

Aanbieder
Laudius
Laudius
Cedeo
CRKBO
NRTO
ISO 9001