STAP-budget.nl gaat verder als Opleidingvinden.nl


Vind je opleiding met kwaliteitskeurmerk en blijf op de hoogte van nieuwe subsidies op Opleidingvinden.nl.

Opleiding Human Resource Management A

Het HRM-vak ingerold zonder gerichte vooropleiding? Bouw een stevig fundament d.m.v. deze opleiding.
Deelnemerskosten

€ 3.563,45

incl. BTW

Fill 1 Copy 5

Lesgeld

€ 1.770,00

Studiematerialen

€ 250,00

Locatiekosten (zaalhuur, apparatuur e.d.)

€ 475,00

Examen

€ 450,00

Totaal excl. BTW

€ 2.945,00

BTW

€ 618,45

Totaal incl. BTW

€ 3.563,45

Startdata in een groep op locatie en online
Locatie:
CAPELLE AAN DEN IJSSEL
Locatie:
HOOGEVEEN
Locatie:
BREDA
Opleidingsinformatie
Opleidingssoort
Training
Opleidingsmethode
In een groep op locatie en online
Type certificaat/diploma
Diploma
Naam
Nipex Human Resource Management A
Opleidingsduur
8 dagen
Aantal lesdagen
8
Min. deelnemers
6
Max. deelnemers
18
Studiebelastingsuren
100 per opleiding
Tijdstip
Ochtend
Taal in opleiding
Nederlands
Vooropleiding en toelatingscriteria
Vooropleiding
MBO
Het HRM-vak ingerold zonder gerichte vooropleiding? Bouw een stevig fundament d.m.v. deze opleiding.
Opleiding Human Resource Management A
Opleiding Human Resource Management A

Voor wie is de opleiding Human Resource Management A?

Ben jij werkzaam als P medewerker, medewerker personeelszaken of ben je werkzaam op de HRM-afdeling? En wil je een stevig fundament leggen voor jouw verdere loopbaan door meer inzicht te verkrijgen in de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor het effectief invullen van je HRM-taken? Dan is de opleiding Human Resource Management A zeer geschikt voor jou. Ook wanneer je als aspirant HR-manager werkzaam bent en je jouw basi

...

Voor wie is de opleiding Human Resource Management A?

Ben jij werkzaam als P&O medewerker, medewerker personeelszaken of ben je werkzaam op de HRM-afdeling? En wil je een stevig fundament leggen voor jouw verdere loopbaan door meer inzicht te verkrijgen in de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor het effectief invullen van je HRM-taken? Dan is de opleiding Human Resource Management A zeer geschikt voor jou. Ook wanneer je als aspirant HR-manager werkzaam bent en je jouw basis wilt versterken, raden we je deze opleiding zeker aan.

Competenties

Je versterkt deze competenties:

  • Probleemanalyse
  • Onafhankelijkheid
  • Coachen
  • Organisatiesensitiviteit
  • Durf

Praktijkcoaching

Praktijkcoaching is bedoeld om je effectief te ondersteunen bij het toepassen van je verworven kennis en vaardigheden na het voltooien van een training, cursus of opleiding. Omdat de werkomgeving soms onverwachte wendingen kan nemen, staan onze coaches klaar om je te begeleiden bij het toepassen van de geleerde lessen in de praktijk.

Onze aanpak

Wat de opleiding Human Resource Management A uniek maakt in vergelijking met andere HRM-opleidingen, is dat deze opleiding voornamelijk is gericht op de praktijk en het geleerde dus direct toegepast kan worden in je werk. Tijdens de opleiding ga je aan de slag met eigen praktijkvoorbeelden en realistische oefeningen en ontvang je nuttige theorie, handige tips en bruikbaar advies. Op deze manier is de opleiding niet te theoretisch en schools, maar juist zeer interactief en praktijkgericht. Deze opleiding is bovendien ook goed te volgen wanneer je studeren wilt combineren met werk en/of je gezin.

Niveau en diploma

Om de opleiding Human Resource Management A te kunnen volgen hoef je geen relevante vooropleiding te hebben gevolgd. Praktisch inzicht op het gebied van personeelsmanagement en jouw eigen werkervaring vinden wij veel belangrijker. Na het bijwonen (80% aanwezigheidsplicht) van de opleiding en het succesvol afronden van de bijbehorende examens, ontvang je jouw diploma van IMK Opleidingen.

Wie is mijn trainer?

Bij IMK Opleidingen werken we enkel met de best gewaardeerde trainers van Nederland. Alle trainers van IMK Opleidingen beschikken dan ook over de nodige vakkennis en didactische kwaliteiten. Dankzij hun enthousiasme en ruime ervaring in de praktijk, leer je gegarandeerd veel én met plezier van ze.

Inzicht in gedrag

Om inzicht te krijgen in je eigen gedrag en in de verschillen tussen mensen, maak je als onderdeel van deze opleiding de Q4 DISC gedragsanalyse. Klik hier voor meer informatie en een voorproefje van de analyse.

Aanvullende informatie

Heb je jouw diploma voor de opleiding Human Resource Management A behaald? Dan is het mogelijk om door te stromen naar de vervolgopleiding Human Resource Management B. Deze opleiding is meer op strategisch niveau, waarbij je onder andere leert om onderbouwde strategische adviezen uit te brengen.

 

Lees meer
Group 197 Opleiding Human Resource Management A downloaden
Het STAP-budget is op. STAP-budget.nl gaat verder als Opleidingvinden.nl.

Vind je opleiding met kwaliteitskeurmerk en blijf op de hoogte van nieuwe subsidies op Opleidingvinden.nl.

Aanbieder
IMK Opleidingen
IMK Opleidingen