STAP-budget.nl gaat verder als Opleidingvinden.nl


Vind je opleiding met kwaliteitskeurmerk en blijf op de hoogte van nieuwe subsidies op Opleidingvinden.nl.

Practical Management on the workfloor

For experienced professionals who want to develop into an even better manager.
Deelnemerskosten

€ 1.627,45

incl. BTW

Fill 1 Copy 5

Lesgeld

€ 1.145,00

Studiematerialen

€ 90,00

Locatiekosten (zaalhuur, apparatuur e.d.)

€ 110,00

Totaal excl. BTW

€ 1.345,00

BTW

€ 282,45

Totaal incl. BTW

€ 1.627,45

Startdata in een groep op locatie en online
Locatie:
EINDHOVEN
Locatie:
AMSTERDAM
Locatie:
CAPELLE AAN DEN IJSSEL
Opleidingsinformatie
Opleidingssoort
Training
Opleidingsmethode
In een groep op locatie en online
Type certificaat/diploma
Certificaat
Naam
Certificaat Practical Management on the workfloor
Opleidingsduur
2 dagen
Aantal lesdagen
2
Min. deelnemers
6
Max. deelnemers
15
Studiebelastingsuren
24 per opleiding
Tijdstip
Overdag
Taal in opleiding
Nederlands
Vooropleiding en toelatingscriteria
Vooropleiding
Er is geen bepaalde vooropleiding nodig
For experienced professionals who want to develop into an even better manager.
Practical Management on the workfloor
Practical Management on the workfloor

Inleiding Practical management on the work floor

Al jarenlang is de training Praktisch leidinggeven op de werkvloer onze best lopende training. Doorgegroeide praktijkmensen merken namelijk al snel dat er diverse leiderschapsvaardigheden komen kijken bij het aansturen van medewerkers. Daarom bieden wij deze training nu ook in het Engels aan! Zo is de training ook geschikt voor leidinggevenden in een internationaal gerichte organisatie of mensen die de Nederlandse taal niet (v

...

Inleiding Practical management on the work floor

Al jarenlang is de training Praktisch leidinggeven op de werkvloer onze best lopende training. Doorgegroeide praktijkmensen merken namelijk al snel dat er diverse leiderschapsvaardigheden komen kijken bij het aansturen van medewerkers. Daarom bieden wij deze training nu ook in het Engels aan! Zo is de training ook geschikt voor leidinggevenden in een internationaal gerichte organisatie of mensen die de Nederlandse taal niet (volledig) beheersen.

Tijdens de training Practical management on the work floor gaat het over de verschillende leiderschapsstijlen en hoe je kunt motiveren, stimuleren, delegeren en communiceren; competenties die van groot belang zijn tijdens een functie als leidinggevende.

Voor wie is deze training?

Voor iedereen die leidinggeeft aan mensen uit de praktijk is deze Engelstalige versie van de training Praktisch leidinggeven op de werkvloer geschikt. Denk bijvoorbeeld aan een leidinggevende van de productie, een meewerkend voorman, een ploegleider, teamleider of supervisor. Bij al deze functies bestaat de verantwoordelijkheid uit de dagelijkse aansturing op de werkvloer, de werkplanning en de resultaten van het team.

Voor leidinggevenden op kantoor adviseren bij de training De effectieve teamleider, welke uitsluitend in het Nederlands beschikbaar is.

Wat wordt er ontwikkelt?

De naam doet het al vermoeden; de deelnemers leren praktisch leidinggeven. Zij houden zich bezig met communicatietechnieken, het ontwikkelen van hun competenties en het omgaan met emoties. Het uiteindelijke doel van de training Practical management on the work floor is het creëren van verantwoordelijkheidsgevoel bij het team, zodat zij leren om te denken in oplossingen en zelfstandiger kunnen werken. De deelnemers leren hoe zij het team kunnen motiveren en stimuleren om gezamenlijk het optimale resultaat te behalen.

Competenties

Je versterkt deze competentie:

  • Mensgericht leiderschap
  • Gespreksvaardigheid
  • Confronteren (feedback geven)
  • Zelfsturing (zelfmanagement)
  • Managementidentificatie

Programma

  • De rol en positie van de leidinggevende
  • Beslissingen nemen en keuzes maken
  • Werken aan leiderschapsvaardigheden
  • Duidelijk communiceren op een doelgerichte manier

Onze aanpak

Het leren begint al direct na de inschrijving. Via ons online platform gaan deelnemers direct aan de slag met het lesmateriaal en voorbereidingsopdrachten. Door aan de slag te gaan met zelfanalyses, oefeningen, discussies en ervaringen maken we de training persoonlijk en praktijkgericht. Ook na afloop gaat het leren door, tot twaalf maanden na de training kunnen de deelnemers contact opnemen met mededeelnemers en de trainer.

Met onze aanpak halen jouw medewerkers zoveel mogelijk uit hun training waarbij het effect op lange termijn zichtbaar blijft. Vanaf het moment van aanmelden tot en met twaalf maanden na de eerste lesdag worden zij gestimuleerd om zichzelf te blijven ontwikkelen. Het kost tijd om gedragsverandering te verankeren en wij faciliteren dat met onze leerweg.

Wie is de trainer?

Wij werken uitsluitend met een praktijkgerichte aanpak. De training Practical management on the work floor wordt dan ook gegeven door een trainer met ruime kennis en ervaring vanuit het bedrijfsleven. Daarnaast beheerst hij of zij de Engelse taal uiteraard volledig.

 

Lees meer
Group 197 Practical Management on the workfloor downloaden
Het STAP-budget is op. STAP-budget.nl gaat verder als Opleidingvinden.nl.

Vind je opleiding met kwaliteitskeurmerk en blijf op de hoogte van nieuwe subsidies op Opleidingvinden.nl.

Aanbieder
IMK Opleidingen
IMK Opleidingen