STAP-budget.nl gaat verder als Opleidingvinden.nl


Vind je opleiding met kwaliteitskeurmerk en blijf op de hoogte van nieuwe subsidies op Opleidingvinden.nl.

Opleiding Middle Management A

Verwachtingen van medewerkers, directie en klanten in goede banen leiden? Leer er alles over.
Deelnemerskosten

€ 3.563,45

incl. BTW

Fill 1 Copy 5

Lesgeld

€ 1.770,00

Studiematerialen

€ 250,00

Locatiekosten (zaalhuur, apparatuur e.d.)

€ 475,00

Examen

€ 450,00

Totaal excl. BTW

€ 2.945,00

BTW

€ 618,45

Totaal incl. BTW

€ 3.563,45

Startdata in een groep op locatie en online
Locatie:
ALPHEN AAN DEN RIJN
Locatie:
'S-HERTOGENBOSCH
Locatie:
ZWOLLE
Opleidingsinformatie
Opleidingssoort
Training
Opleidingsmethode
In een groep op locatie en online
Type certificaat/diploma
Diploma
Naam
Nipex Opleiding Middle Managment A
Opleidingsduur
8 dagen
Aantal lesdagen
8
Min. deelnemers
6
Max. deelnemers
18
Studiebelastingsuren
100 per opleiding
Tijdstip
Ochtend
Taal in opleiding
Nederlands
Vooropleiding en toelatingscriteria
Vooropleiding
MBO
Verwachtingen van medewerkers, directie en klanten in goede banen leiden? Leer er alles over.
Opleiding Middle Management A
Opleiding Middle Management A

Inleiding Middle Management A

Ben je in een leidinggevende functie gerold, waardoor je niet alleen meer je eigen taken moet uitvoeren, maar ook te maken hebt gekregen met de verwachtingen van de directie, medewerkers, klanten en leveranciers? Dan dienen nieuwe leiderschapsvaardigheden aangeleerd te worden, zodat je in staat bent om alles in de juiste banen te leiden. Met de praktische opleiding ‘Middle Management A’ wordt een kompas geboden die ondersteunt bij het veranderpr

...

Inleiding Middle Management A

Ben je in een leidinggevende functie gerold, waardoor je niet alleen meer je eigen taken moet uitvoeren, maar ook te maken hebt gekregen met de verwachtingen van de directie, medewerkers, klanten en leveranciers? Dan dienen nieuwe leiderschapsvaardigheden aangeleerd te worden, zodat je in staat bent om alles in de juiste banen te leiden. Met de praktische opleiding ‘Middle Management A’ wordt een kompas geboden die ondersteunt bij het veranderproces waar je in zit. Sluit dit aan bij je leerwensen? Schrijf je dan nu in.

Voor wie is de opleiding Middle Management A?

De opleiding ‘Middle Management A’ is geschikt voor leidinggevenden die vanuit hun vakkennis in een leidinggevende functie zijn gerold. Je beschikt over enige ervaring met leidinggeven, bijvoorbeeld in een functie als afdelingshoofd, coördinator, teamleider of projectleider. Doordat deze opleiding echt praktijkgericht is, is deze voornamelijk geschikt voor echte doeners. Wil je deze opleiding het liefst na je werkuren volgen? Dan ben je welkom in de avondopleiding ‘Middle Management A’.

Wat levert deze opleiding mij op?

  • De Middle Management A-opleiding verbetert je leiderschapsvaardigheden en helpt je bij het effectief omgaan met conflicten en emoties.
  • Na de opleiding beschik je over de kennis en handvatten om werkprocessen te organiseren en structuur aan te brengen.
  • Je leert personeelsbeleid te implementeren en aan te passen aan de specifieke behoeften van je organisatie.
  • Tijdens de opleiding krijg je inzicht in je eigen sterke punten en uitdagingen als manager, waardoor je je verder kunt ontwikkelen.
  • De opleiding richt zich ook op het ontwikkelen van effectieve communicatie- en vergadervaardigheden, die essentieel zijn voor succesvol management.

Competenties

Je werkt aan de volgende competenties:

  • presenteren
  • plannen en organiseren
  • mensgericht leiderschap
  • confronteren (feedback geven)
  • zelfkennis

Praktijkcoaching

Praktijkcoaching is ontworpen om je te ondersteunen bij het effectief toepassen van je opgedane kennis en vaardigheden na een training, cursus of opleiding. Terug op de werkvloer kunnen situaties soms anders verlopen dan verwacht. Onze coaches helpen je om de geleerde lessen in de praktijk te brengen.

Niveau en diploma

Om de opleiding ‘Middle Management A’ te kunnen volgen, is het niet nodig dat je een specifieke vooropleiding hebt gevolgd. We vinden immers jouw praktische inzicht en je eigen werkervaring een stuk belangrijker. Heb je de bijbehorende examens gehaald en ben je 80% van de opleiding aanwezig geweest? Dan ontvang je een managementdiploma van IMK Opleidingen.

Inzicht in gedrag

Om inzicht te krijgen in jouw eigen gedrag en het gedrag van degenen om je heen, ga je aan de slag met de Q4 DISC gedragsanalyse.

Programma

Module Communicatie

  • Communicatiemodellen en -stijlen
  • Presenteren en gesprekstechnieken
  • Vergadertechnieken
  • Rapporteren

Module Organisatie

  • Groeiprocessen
  • Aanbrengen van structuur
  • Planvorming, beleid en stellen van doelen
  • Timemanagement

Module Leiderschap

  • Motiveren en delegeren
  • Diverse leiderschapsstijlen
  • Situatiegericht leidinggeven en coachen
  • Omgaan met emoties, conflicten en weerstand

Module Personeelsbeleid

  • Werving en selectie
  • Functieomschrijvingen
  • Functionerings- en beoordelingsgesprekken
  • Verzuimgesprekken

Sluit bovenstaand programma aan bij jouw leerdoelen en -wensen? Schrijf je dan nu in. Wens je graag persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze studieadviseurs via 0172 – 42 34 56.

Opbouw

Dagopleiding: 4 modules verdeeld over 8 lesdagen. Ongeveer 1 lesdag per 2 à 3 weken, verspreid over ongeveer 4 maanden. Per lesdag zijn 4 tot 12 zelfstudie-uren noodzakelijk, afhankelijk van een eventuele vooropleiding en je praktijkervaring.

Avondopleiding: 4 modules verdeeld over 16 avonden. Ongeveer 1 lesavond per 2 à 3 weken, verspreid over ongeveer 12 maanden. Per lesavond zijn 2 tot 6 zelfstudie-uren noodzakelijk, afhankelijk van een eventuele vooropleiding en je praktijkervaring.

Zowel bij dag- als avondopleiding:

  • 2 theorie-examens met meerkeuzevragen (via de computer).
  • 1 praktijkexamen, presentatie en verdediging.

Wie is mijn trainer?

Bij IMK Opleidingen werken we alleen met de best gewaardeerde trainers uit het land. Degenen die de opleiding verzorgen, hebben stuk voor stuk zelf veel ervaring opgedaan in de praktijk en beschikken over ruime vakkennis en didactische kwaliteiten. Dankzij hun enthousiasme en inspirerende manier van lesgeven, leer je gegarandeerd met veel plezier van ze.

Onze aanpak

Bij IMK Opleidingen staat praktijk boven theorie. Al onze opleidingen, trainingen en cursussen zijn herkenbaar en direct toepasbaar in jouw eigen situatie. Hierdoor is deze opleiding anders dan andere managementopleidingen. We vinden het belangrijk dat de opleiding interactief is, waardoor we voornamelijk aan de slag gaan met eigen voorbeelden uit de praktijk, oefeningen, nuttige modellen en handige tips.

Ongelimiteerd herhalen

Tijdens het volgen van een opleiding krijg je veel nieuwe indrukken en ideeën. Bij IMK Opleidingen gaan we voor een volledige ontwikkeling van jouw inzichten en vaardigheden. Daarom mag je jouw opleiding zo vaak herhalen als je wilt. Je betaalt alleen de locatiekosten en eventueel vernieuwd lesmateriaal. Kortom: het lesgeld laten we achterwege. Sommige deelnemers vinden het prettig om na een maand de opleiding nog eens te herhalen, anderen willen graag een opfrissing na een jaar.

 

 

Lees meer
Group 197 Opleiding Middle Management A downloaden
Het STAP-budget is op. STAP-budget.nl gaat verder als Opleidingvinden.nl.

Vind je opleiding met kwaliteitskeurmerk en blijf op de hoogte van nieuwe subsidies op Opleidingvinden.nl.

Aanbieder
IMK Opleidingen
IMK Opleidingen