Jump
Ontdek wat deze STAP Opleiding jou kan bieden!

UX & Conversieoptimalisatie advanced

Zijn de termen UX en CRO jou bekend? En wil jij de gebruikerservaring op je website blijven verbeteren zodat de doelgroep de optimale beleving krijgt als ze jouw website bezoeken?
Deelnemerskosten
€ 356,95
incl. btw
Start- en einddata in een groep op locatie of online
Start:
21-06-2022
Eind:
Inschrijving:
Vol
Start:
13-09-2022
Eind:
Inschrijving:
Er is nog plek
Start:
03-11-2022
Eind:
Inschrijving:
Er is nog plek
Opleidingsinformatie
Opleidingssoort
Training
Opleidingsmethode
In een groep op locatie of online
Type certificaat
Certificaat
Opleidingsduur
1 dag
Min. deelnemers
4
Max. deelnemers
10
Studiebelastingsuren
3
Tijdstip
Middag, Ochtend, Overdag
Taal in opleiding
Nederlands
Vooropleiding en toelatingscriteria
Vooropleiding
Enige voorkennis van UX & CRO is wel gewenst
Zijn de termen UX en CRO jou bekend? En wil jij de gebruikerservaring op je website blijven verbeteren zodat de doelgroep de optimale beleving krijgt als ze jouw website bezoeken?
image

Voor wie?

Zijn de termen UX en CRO jou bekend? En wil jij de gebruikerservaring op je website blijven verbeteren zodat de doelgroep de optimale beleving krijgt als ze jouw website bezoeken? Dan is de Advanced training User Experience en CRO iets voor jou. Je leert om maximaal rendement te halen uit je doelgroep. Hoe vind je obstakels, hoe doe je een verantwoorde gebruikerstest, wat komt er kijken bij A/B-testing en hoe zorg je ervoor dat de doelgroep converteert. Een

...

Voor wie?

Zijn de termen UX en CRO jou bekend? En wil jij de gebruikerservaring op je website blijven verbeteren zodat de doelgroep de optimale beleving krijgt als ze jouw website bezoeken? Dan is de Advanced training User Experience en CRO iets voor jou. Je leert om maximaal rendement te halen uit je doelgroep. Hoe vind je obstakels, hoe doe je een verantwoorde gebruikerstest, wat komt er kijken bij A/B-testing en hoe zorg je ervoor dat de doelgroep converteert. Een training waarbij je echt de volgende stap zet in jouw kennis op het gebied van UX en CRO.

Voorinschrijving

Indien je voor deze opleiding het STAP-Budget wilt gebruiken, dan is een voorinschrijving mogelijk. Een voorinschrijving is geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen. Wij houden je dan op de hoogte van de ontwikkelingen. Vooraanmelden? Klik aan de rechterzijde op de gele knop "Ik wil me aanmelden".

 

Programma

In deze training zet je een vervolgstap om een UX & CRO-professional te worden. Je gaat dieper in op de stof en leert principes zoals het CRO-proces. De inhoud van de training ziet er als volgt uit:

  • Korte herhaling van vaktermen uit de basistraining;
  • De CRO-piramide met uitgebreide uitleg bij elke stap;
  • Praktijkopdracht: Het CRO-proces in de praktijk (van het vinden van obstakels naar het opstellen van een A/B-test). 

Na deze training beschik je over de volgende vaardigheden:

  • Weet je waar je moet beginnen met CRO en hoe je hier een vervolg aan geeft;
  • Weet je welke tools je in kunt zetten;
  • Kun je hypotheses en testplannen opstellen.
Lees meer
Group 197 Training UX & Conversieoptimalisatie advanced downloaden
Hoe vraag ik STAP-budget aan?
1
Stap 1: Reserveer je plek
Klik vanaf deze pagina door naar de aanbieder, meld je aan voor de opleiding, en gebruik het STAP-aanmeldingsbewijs van de aanbieder voor de STAP-budget aanvraag bij UWV.
2
Stap 2: Is aanvraag mogelijk?
Op onze homepage zie je of en wanneer het aanvragen van STAP-budget bij UWV mogelijk is. Is aanvragen mogelijk? Dien direct je aanvraag in. En anders, wacht af tot aanvragen weer mogelijk is.
3
Stap 3: Zit er klaar voor!
Dien direct na start van de subsidie-aanvraagtermijn je aanvraag in, want op=op! Meld je aan voor onze nieuwsbrief zodat we je hiervoor een reminder kunnen sturen.
Aanbieder
Adwise Academy werkt met een unieke combinatie van denken én doen. Elke training koppelt theorie aan praktische voorbeelden van award winning cases.
Adwise Academy
Adwise Academy
NRTO keurmerk
NRTO keurmerk
E-academy learning partner
E-academy learning partner
Ik heb een vraag aan deze aanbieder
Lees hier ons Privacy statement