Nieuws

Over 21 dagen kan je STAP-budget aanvragen! Zoek nu een opleiding en meld je aan.

07 februari 2022

Over precies 3 weken kun je bij UWV voor het eerst STAP-budget aanvragen voor een opleiding. STAP-subsidie aanvragen is voor het eerst mogelijk vanaf 1 maart 2022 10.00 uur. Wees er dan klaar voor, want op=op. Iedere 2 maanden is er een nieuw aanvraagtijdvak, maar waarom zou je de kans laten lopen?


Bereid je STAP-aanvraag voor op STAP-budget.nl!
Met vele handige zoekfilters en de complete informatie over de opleidingen kun je hier gemakkelijk een STAP Opleiding vinden die bij je past en kun je doorklikken naar de opleider, waar je je direct kunt aanmelden. Daarna ontvang je van de opleider een STAP-aanmeldingsbewijs dat je nodig hebt voor je STAP-aanvraag bij UWV.


Steeds meer opleiders op STAP-budget.nl  
Steeds meer opleiders zijn verder in hun voorbereidingen op de nieuwe regeling en presenteren hun aanbod ook uitgebreid op STAP-budget.nl. Enkele bekende namen zijn:

Nog veel meer opleiders hebben aangegeven aan te gaan sluiten bij STAP-budget. nl om hun aanbod inzichtelijk te maken voor het grote publiek. We houden je op de hoogte!

 

Wat biedt STAP-budget.nl nog meer?
Op STAP-budget. nl kun je ook zien op welke andere manieren je jezelf kan ontwikkelen, bijvoorbeeld door middel van coaching en gebruik van andere budgetten. Voor jou als bezoeker is STAP-budget. nl een oriëntatieplatform met een breed aanbod aan ontwikkelactiviteiten en een overzicht van budgetten die je kan gebruiken. Voor opleiders en andere aanbieders is STAP-budget. nl een marketingplatform dat hen de mogelijkheid geeft om goed en duidelijk vindbaar te zijn. Ook voor die aanbieders met minder marketingcapaciteit die niet in de zoekmachines naar boven komen. Zodat jij die ook kunt vinden en kan vergelijken. Houd jezelf op de hoogte en check regelmatig de mogelijkheden om verder te leren!

 

NOS journaal zorgt voor grote drukte op STAP-budget.nl op zaterdag 5 februari
Afgelopen zaterdag heeft het NOS journaal bericht over de invoering van STAP-budget. Om 18:00 uur en 20:00 uur keken er samen zo'n 4,2 miljoen mensen en werd ook ons platform STAP-budget.nl in beeld gebracht. Door de onverwacht grote drukte die hierdoor op de website ontstond was die op sommige momenten die dag niet goed bereikbaar. 's Avonds hebben wij meer capaciteit ingezet om de grotere bezoekersaantallen aan te kunnen, en de komende weken zullen we dit verder uitbreiden. Bekijk hier het nieuwsitem in het 8-uur journaal en verschuif de tijdbalk naar 15:40.

 

Dit is pas het begin
We staan met het platform STAP-budget.nl nog maar aan het begin, en gaan nog veel meer STAP Opleidingen en andere ontwikkelactiviteiten uitgebreid presenteren op STAP-budget.nl. Check regelmatig de mogelijkheden op STAP-budget.nl.

21 september 2022
Goed nieuws voor iedereen met een opleidingsniveau tot en met MBO-4!
Vanaf 2023 125 miljoen euro extra STAP-budget voor mensen met een opleiding tot en met MBO-4 | Laatste STAP-aanvraagtijdvak van 2022 op dinsdag 1 november| Maximaal MBO-2? Benut nu de mogelijkheid van STAP Ontwikkeladvies t.w.v. 700 euro!
09 juni 2022
Deze zomer een opleiding doen? Bereid je dan nu voor op je STAP-aanvraag.

Wil je deze zomer ook een opleiding doen met 1000 euro STAP-subsidie? Vraag 1 juli STAP-budget aan. (Dat is over precies 21 dagen!)
Als je deze zomer (en uiterlijk in november) een opleiding wil starten en je dit jaar nog geen STAP-budget hebt benut, dan is dit het moment om je STAP-budget s...

31 maart 2022
Gratis STAP Ontwikkeladvies voor mensen met maximaal MBO-2

Met het STAP Ontwikkeladvies kun je gratis loopbaancoaching krijgen. Voor 2022 is er 10,5 miljoen euro beschikbaar voor deze subsidieregeling. Dat zijn in totaal 15.000 ontwikkeladviezen van 700 euro per ontwikkeladvies.

18 februari 2022
Over 10 dagen is het zover!

De startdatum nadert. Dinsdag 1 maart 10.00 uur kun je voor het eerst STAP-budget aanvragen! Dus heb je nog 10 dagen om je voor te bereiden op het eerste aanvraagtijdvak. Maar wacht niet te lang en bekijk het stappenplan in deze nieuwsbrief.

Over STAP-budget.nl

Wij dragen, net als de overheid, graag bij aan een leven lang leren voor iedereen!

 

Zoek & vind op STAP-budget.nl je STAP Opleiding en start hier je voorbereiding op de STAP-budget subsidie.

 

Zoek & vind hier ook een EVC-traject, coach, open dag of evenement en verken de ontwikkelbanen.

 

Benut je kansen, ga voor groei!