Nieuws

Over 21 dagen kan je STAP-budget aanvragen! Zoek nu een opleiding en meld je aan.

07 February 2022

Over precies 3 weken kun je bij UWV voor het eerst STAP-budget aanvragen voor een opleiding. STAP-subsidie aanvragen is voor het eerst mogelijk vanaf 1 maart 2022 10.00 uur. Wees er dan klaar voor, want op=op. Iedere 2 maanden is er een nieuw aanvraagtijdvak, maar waarom zou je de kans laten lopen?


Bereid je STAP-aanvraag voor op STAP-budget.nl!
Met vele handige zoekfilters en de complete informatie over de opleidingen kun je hier gemakkelijk een STAP Opleiding vinden die bij je past en kun je doorklikken naar de opleider, waar je je direct kunt aanmelden. Daarna ontvang je van de opleider een STAP-aanmeldingsbewijs dat je nodig hebt voor je STAP-aanvraag bij UWV.


Steeds meer opleiders op STAP-budget.nl  
Steeds meer opleiders zijn verder in hun voorbereidingen op de nieuwe regeling en presenteren hun aanbod ook uitgebreid op STAP-budget.nl. Enkele bekende namen zijn:

Nog veel meer opleiders hebben aangegeven aan te gaan sluiten bij STAP-budget. nl om hun aanbod inzichtelijk te maken voor het grote publiek. We houden je op de hoogte!

 

Wat biedt STAP-budget.nl nog meer?
Op STAP-budget. nl kun je ook zien op welke andere manieren je jezelf kan ontwikkelen, bijvoorbeeld door middel van coaching en gebruik van andere budgetten. Voor jou als bezoeker is STAP-budget. nl een oriëntatieplatform met een breed aanbod aan ontwikkelactiviteiten en een overzicht van budgetten die je kan gebruiken. Voor opleiders en andere aanbieders is STAP-budget. nl een marketingplatform dat hen de mogelijkheid geeft om goed en duidelijk vindbaar te zijn. Ook voor die aanbieders met minder marketingcapaciteit die niet in de zoekmachines naar boven komen. Zodat jij die ook kunt vinden en kan vergelijken. Houd jezelf op de hoogte en check regelmatig de mogelijkheden om verder te leren!

 

NOS journaal zorgt voor grote drukte op STAP-budget.nl op zaterdag 5 februari
Afgelopen zaterdag heeft het NOS journaal bericht over de invoering van STAP-budget. Om 18:00 uur en 20:00 uur keken er samen zo'n 4,2 miljoen mensen en werd ook ons platform STAP-budget.nl in beeld gebracht. Door de onverwacht grote drukte die hierdoor op de website ontstond was die op sommige momenten die dag niet goed bereikbaar. 's Avonds hebben wij meer capaciteit ingezet om de grotere bezoekersaantallen aan te kunnen, en de komende weken zullen we dit verder uitbreiden. Bekijk hier het nieuwsitem in het 8-uur journaal en verschuif de tijdbalk naar 15:40.

 

Dit is pas het begin
We staan met het platform STAP-budget.nl nog maar aan het begin, en gaan nog veel meer STAP Opleidingen en andere ontwikkelactiviteiten uitgebreid presenteren op STAP-budget.nl. Check regelmatig de mogelijkheden op STAP-budget.nl.

31 March 2022
Gratis STAP Ontwikkeladvies voor mensen met maximaal MBO-2

Met het STAP Ontwikkeladvies kun je gratis loopbaancoaching krijgen. Voor 2022 is er 10,5 miljoen euro beschikbaar voor deze subsidieregeling. Dat zijn in totaal 15.000 ontwikkeladviezen van 700 euro per ontwikkeladvies.

18 February 2022
Over 10 dagen is het zover!

De startdatum nadert. Dinsdag 1 maart 10.00 uur kun je voor het eerst STAP-budget aanvragen! Dus heb je nog 10 dagen om je voor te bereiden op het eerste aanvraagtijdvak. Maar wacht niet te lang en bekijk het stappenplan in deze nieuwsbrief.

29 January 2022
Over 30 dagen kan je STAP-budget aanvragen! Zoek nu een opleiding en meld je aan.

Over 30 dagen is het zover! Vanaf dan kan je STAP-budget aanvragen. Op 1 maart start de STAP-budget subsidieregeling waarmee je maximaal 1.000 euro per jaar kunt krijgen voor het volgen van een opleiding. Om een subsidieaanvraag te kunnen doen heb je een STAP-aanmeldingsbewijs nodig van de opleid...

11 November 2021
Tips van STAP-budget.nl

Vanaf 1 maart 2022 is het zover! Dan kan je STAP-budget aanvragen bij UWV. STAP-budget is een ontwikkelbudget van €1.000,- voor het volgen van een opleiding.

Over STAP-budget.nl

Wij dragen, net als de overheid, graag bij aan een leven lang leren voor iedereen!

 

Zoek & vind op STAP-budget.nl je STAP Opleiding en start hier je voorbereiding op de STAP-budget subsidie.

 

Zoek & vind hier ook een EVC-traject, coach, open dag of evenement en verken de ontwikkelbanen.

 

Benut je kansen, ga voor groei!