Jump
Ontdek wat deze STAP Opleiding jou kan bieden!

Salestraining nieuwe klanten werven

Hoe ga je om met bezwaren van potentiële klanten? Hoe realiseer je dat je de opdracht gegund krijgt? Of als je meer wil verkopen, maar niet precies weet hoe?
Deelnemerskosten
€ 965,58
incl. btw
Start- en einddatum in een groep op locatie
Start:
07-11-2022
Eind:
07-11-2022
Inschrijving:
Er is nog plek
Opleidingsinformatie
Opleidingssoort
Training
Opleidingsmethode
In een groep op locatie
Type certificaat
Deelnamecertificaat
Naam certificaat
Salestraining nieuwe klanten werven
Opleidingsduur
1 dag
Aantal lesdagen
1
Min. deelnemers
4
Max. deelnemers
9
Studiebelastingsuren
4 per uur
Tijdstip
Middag, Overdag
Taal in opleiding
Nederlands
Vooropleiding en toelatingscriteria
Vooropleiding
Er is geen bepaalde vooropleiding nodig
Hoe ga je om met bezwaren van potentiële klanten? Hoe realiseer je dat je de opdracht gegund krijgt? Of als je meer wil verkopen, maar niet precies weet hoe?

Niemand wordt geboren als verkoper. Verkopen is een vak. Het is een combinatie van oefenen en trainen. Daar gaan wij je mee helpen.

Ontdek de belangrijkste vaardigheden om als recruiter succesvol te kunnen acquireren. Van basiskennis over een gestructureerd verkoopproces en de fijne kneepjes van een goed salesgesprek, tot prospects closen.

Krijg meer lol en resultaat uit jouw sales en acquisitie door deze salestraining. Deze salestraining wordt gegeven door Ronald Bogaerds, de best beoordeelde commerciële trainer.

Group 197 Brochure downloaden
Hoe vraag ik STAP-budget aan?
1
Stap 1: Reserveer je plek
Klik rechtsboven op de gele knop 'Ik wil me aanmelden' en ga naar website van de aanbieder, meld je aan, en gebruik het STAP-aanmeldingsbewijs van de aanbieder voor je STAP-aanvraag bij UWV.
2
Stap 2: Is aanvraag mogelijk?
Op onze homepage zie je of en wanneer het aanvragen van STAP-budget bij UWV mogelijk is. Is aanvragen mogelijk? Dien direct je aanvraag in. En anders, wacht af tot aanvragen weer mogelijk is.
3
Stap 3: Zit er klaar voor!
Dien direct na start van de subsidie-aanvraagtermijn je aanvraag in, want op=op! Meld je aan voor onze nieuwsbrief zodat we je hiervoor een reminder kunnen sturen.
Aanbieder
Recruiter University is #1 opleider in Arbeidsmarktcommunicatie en Recruitment; het grootste aanbod trainingen & opleidingen. Opleiderscore 9,2
Recruiter University
Recruiter University
NRTO keurmerk
NRTO keurmerk
Ik heb een vraag aan deze aanbieder
Lees hier ons Privacy statement