STAP-budget.nl gaat verder als Opleidingvinden.nl


Vind je opleiding met kwaliteitskeurmerk en blijf op de hoogte van nieuwe subsidies op Opleidingvinden.nl.

Maak kennis met het nieuwe denken

Wil jij leren hoe je jouw creativiteit meer kan stimuleren door verschillende technieken?✔️ Dan is deze training echt geschikt voor jou! ✔️
Deelnemerskosten

€ 1.399,00

incl. BTW

Fill 1 Copy 5

Lesgeld

€ 1.156,20

Totaal excl. BTW

€ 1.156,20

BTW

€ 242,80

Totaal incl. BTW

€ 1.399,00

Startdata in een groep op locatie en online
Ieder moment te starten
Opleidingsinformatie
Opleidingssoort
Training
Opleidingsmethode
Individueel op locatie of online
Type certificaat/diploma
Deelnamecertificaat
Naam
Certificaat van Deelname
Opleidingsduur
1 dag
Aantal lesdagen
1
Min. deelnemers
1
Max. deelnemers
10
Studiebelastingsuren
6
Taal in opleiding
Nederlands
Vooropleiding en toelatingscriteria
Vooropleiding
Geen opleiding vereist
Wil jij leren hoe je jouw creativiteit meer kan stimuleren door verschillende technieken?✔️ Dan is deze training echt geschikt voor jou! ✔️
Training Creatief Denken
Training Creatief Denken

Maak kennis met het nieuwe denken

Wil jij creatiever worden, of in ieder geval leren wat je kunt doen om je creativiteit te stimuleren? Vind je het moeilijk om dagelijkse routines los te laten en te doorbreken? Tijdens de training creatief denken leer je op een andere, creatieve manier naar problemen kijken. Met verschillende technieken weet jij je creativiteit te stimuleren te gebruiken. Creativiteit is een van de meest gevraagde vaardigheid in vacatures en organisat

...

Maak kennis met het nieuwe denken

Wil jij creatiever worden, of in ieder geval leren wat je kunt doen om je creativiteit te stimuleren? Vind je het moeilijk om dagelijkse routines los te laten en te doorbreken? Tijdens de training creatief denken leer je op een andere, creatieve manier naar problemen kijken. Met verschillende technieken weet jij je creativiteit te stimuleren te gebruiken. Creativiteit is een van de meest gevraagde vaardigheid in vacatures en organisaties.

 

 Inleiding Maak kennis met het nieuwe denken
Deze training creatief denken is gericht op eenieder die meer gebruik wil maken van zijn of haar creativiteit. Je leert problemen zelfstandig en samen met anderen stap voor stap te analyseren aan de hand van creatieve technieken. Daarbij leer je verschillende technieken te hanteren die je helpen om tot een creatieve oplossing te komen. Het in kaart brengen van problemen en het formuleren van het gewenste resultaat spelen daarbij een belangrijke rol. Ook oefen je met verschillende technieken om jouw eigen praktijkproblemen op te lossen.


Welke onderwerpen komen aan bod tijdens deze training?
De training creatief denken kan uit verschillende onderwerpen bestaan, altijd toegespitst op jouw situatie of de organisatiebehoefte. Vanuit die behoefte stellen wij een training op maat samen. Het wordt hoe dan ook een creatieve training. Wij geloven niet in het principe open inschrijving en werken uitsluitend met maatwerktrainingen. Hierdoor is het voor iedere deelnemer interessant op zijn of haar eigen niveau en leerbehoefte. Denk niet dat een training creatief denken voor jou niet geschikt is, want we kunnen deze zo samenstellen dat jij met meer zelfvertrouwen terug de werkvloer op gaat. Onderwerpen die mogelijk aan bod komen tijdens de training creatief denken zijn:

  • Denken in oplossingen
  • Van probleem naar oplossing
  • Creatief denken
  • Doorbreken van patronen en routines
  • Wat is creativiteit?
  • Creatieve (denk)technieken

Wat levert de training mij op?
Na het volgen van een training creatief denken weet jij hoe je je creativiteit moet gebruiken en moet inzetten op de momenten dat het ertoe doet. We laten je kennismaken met verschillende creatieve denktechnieken en geven je instrumenten om de creativiteit te stimuleren. Dat doen we door alle stappen in het creatieve proces te doorlopen. Het uitwerken en selecteren van goede ideeën vormen daarbij de kern, om uiteindelijk tot jouw rol te komen tijdens het creatieve proces.

 
Bij BTR Trainingen werken we middels maatwerk!
Bij BTR Trainingen staan de deelnemers centraal. Jullie leerdoelen en -behoeftes zijn de basis van iedere training die wij verzorgen. We starten met een persoonlijke intake om meer informatie te verzamelen over de precieze leervraag. Op basis daarvan kiezen we één van onze ervaren trainers die expert is op het gebied van creatief denken. Vervolgens vindt er een kennismaking plaats tussen de trainer en de deelnemer om de inhoud van de training te bepalen. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat er een klik is tussen de trainer en de deelnemers. Alleen dan kun je het maximale in jezelf naar boven halen. Op basis van het kennismakingsgesprek schrijven wij een adviesvoorstel en gaan we data kiezen waarop de training creatief denken plaats kan vinden. In hetzelfde adviesvoorstel maak je ook kennis met onze praktisch ingestelde trainers.

Lees meer
Het STAP-budget is op. STAP-budget.nl gaat verder als Opleidingvinden.nl.

Vind je opleiding met kwaliteitskeurmerk en blijf op de hoogte van nieuwe subsidies op Opleidingvinden.nl.

Aanbieder
Wij worden enthousiast van het leveren van maatwerk en kwaliteit. Iedere training wordt geschreven op basis van de leerbehoeftes van deelnemers en organisaties.
BTR Trainingen
BTR Trainingen
NRTO
NRTO
CRKBO
CRKBO
SKJ
SKJ
Tel mee met Taal
Tel mee met Taal
Ik heb een vraag aan deze aanbieder
Lees hier ons Privacy statement