Het STAP-budget is op. Het is niet meer mogelijk STAP subsidie aan te vragen.

STAP-budget.nl gaat verder als Opleidingvinden.nl. Vind je opleiding met kwaliteitskeurmerk en blijf op de hoogte van nieuwe subsidies op Opleidingvinden.nl.

Training Persoonlijk Leiderschap

Wil jij overtuigender worden en met meer daadkracht functioneren in jouw dagelijkse bezigheid? Volg een training persoonlijk leiderschap op maat voor jou.
Deelnemerskosten

€ 1.399,00

incl. BTW

Fill 1 Copy 5

Lesgeld

€ 1.156,20

Totaal excl. BTW

€ 1.156,20

BTW

€ 242,80

Totaal incl. BTW

€ 1.399,00

Start- en einddata in een groep op locatie en online
Ieder moment te starten
Opleidingsinformatie
Opleidingssoort
Training
Opleidingsmethode
Individueel op locatie of online
Type certificaat/diploma
Deelnamecertificaat
Naam
Certificaat van Deelname
Opleidingsduur
1 dag
Aantal lesdagen
1
Min. deelnemers
1
Max. deelnemers
10
Studiebelastingsuren
6
Taal in opleiding
Nederlands
Vooropleiding en toelatingscriteria
Vooropleiding
Geen opleiding vereist
Wil jij overtuigender worden en met meer daadkracht functioneren in jouw dagelijkse bezigheid? Volg een training persoonlijk leiderschap op maat voor jou.
Training Persoonlijk Leiderschap | BTR Trainingen
Training Persoonlijk Leiderschap | BTR Trainingen

Inleiding persoonlijk leiderschap training
Allereerst is het goed stil te staan bij de vraag: wat is persoonlijk leiderschap? Je wilt gericht werken aan je persoonlijk functioneren en bent bereid op een dieper niveau naar jezelf te kijken. Hierdoor worden je keuzes helder en vergroot je je invloed. Daarmee benut je je eigen kwaliteiten optimaal in het dagelijks leven en in je werksituatie. Jouw eigen competenties en vaardigheden ontwikkelen op het gebied van persoonlijk

...

Inleiding persoonlijk leiderschap training
Allereerst is het goed stil te staan bij de vraag: wat is persoonlijk leiderschap? Je wilt gericht werken aan je persoonlijk functioneren en bent bereid op een dieper niveau naar jezelf te kijken. Hierdoor worden je keuzes helder en vergroot je je invloed. Daarmee benut je je eigen kwaliteiten optimaal in het dagelijks leven en in je werksituatie. Jouw eigen competenties en vaardigheden ontwikkelen op het gebied van persoonlijk leiderschap, dat is waar het tijdens deze cursus om draait.


Hoe ziet het programma eruit?
De persoonlijk leiderschap training kan uit verschillende onderwerpen bestaan, altijd toegespitst op jouw situatie of de organisatiebehoefte. Vanuit die behoefte stellen wij een training op maat samen. Wij geloven namelijk niet in het principe open inschrijving en werken uitsluitend met maatwerktrainingen. Hierdoor is het voor iedere deelnemer interessant op zijn of haar eigen niveau en leerbehoefte. Denk niet dat een cursus persoonlijk leiderschap voor jou niet geschikt is, want we kunnen deze zo samenstellen dat ook jij met meer zelfvertrouwen terug de werkvloer op gaat. Onderwerpen die mogelijk aan bod komen tijdens de persoonlijk leiderschap training zijn:

 • Kenmerken van persoonlijk leiderschap
 • Inzicht in je eigen gedrag en handelen
 • Effectief beïnvloeden
 • Wat is persoonlijk leiderschap?
 • Leiderschapsstijlen
 • Leiderschapsvaardigheden
 • Je drijfveren en overtuigingen
 • Visie op je toekomst en je omgeving
 • Keuzes en dilemma’s in je dagelijkse functioneren
 • Leiderschap competenties
 • Assertiever worden

Wat leer ik tijdens een persoonlijk leiderschap training?
Na het volgen van een training persoonlijk leiderschap heb je inzicht in je persoonlijke gedragspatronen, heb je een visie ontwikkeld op je rol binnen de organisatie en ben je in staat om zowel privé als zakelijk makkelijker keuzes te maken. Ook ken je manieren om lichamelijk en geestelijk in balans te komen en handel je effectiever in verschillende situaties. Tot slot ervaar je controle over situaties waar je voorheen geen controle over had. Denk aan situaties waarin je je niet op je gemak voelde. Die specifieke situaties horen we tijdens de cursus persoonlijk leiderschap graag van je, zodat we de praktijk heel dicht bij de theorie kunnen brengen. Op die manier maken we meteen de vertaalslag en zijn we ervan verzekerd dat de cursus persoonlijk leiderschap voor jouw ontwikkeling van toegevoegde waarde is.

Dit is hoe wij te werk gaan
Wil jij je persoonlijk leiderschap ontwikkelen? Bij BTR Trainingen staan de deelnemers centraal. Jullie leerdoelen- en behoeftes zijn de basis van iedere training die wij verzorgen. We starten met een persoonlijke intake om meer informatie te verzamelen over de precieze leervraag. Op basis daarvan kiezen we één van onze ervaren trainers die expert is op het gebied van persoonlijk leiderschap. Vervolgens vindt er een kennismaking plaats tussen de trainer en de deelnemer om de inhoud van de cursus te bepalen. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat er een klik is tussen de trainer en de deelnemers. Alleen dan kun je het maximale in jezelf naar boven halen. Op basis van het kennismakingsgesprek schrijven wij een adviesvoorstel en gaan we data kiezen waarop de training persoonlijk leiderschap plaats kan vinden. In hetzelfde adviesvoorstel maak je ook kennis met onze praktisch ingestelde trainers.

Lees meer
Het STAP-budget is op. STAP-budget.nl gaat verder als Opleidingvinden.nl.

Vind je opleiding met kwaliteitskeurmerk en blijf op de hoogte van nieuwe subsidies op Opleidingvinden.nl.

Aanbieder
Wij worden enthousiast van het leveren van maatwerk en kwaliteit. Iedere training wordt geschreven op basis van de leerbehoeftes van deelnemers en organisaties.
BTR Trainingen
BTR Trainingen
NRTO
NRTO
CRKBO
CRKBO
SKJ
SKJ
Tel mee met Taal
Tel mee met Taal
Ik heb een vraag aan deze aanbieder
Lees hier ons Privacy statement