Jump
Ontdek wat deze STAP Opleiding jou kan bieden!

Training Cybercrime

Voorkom cybercriminaliteit door online risico's zo klein mogelijk te maken! Wees veilig online voor jezelf en je organisatie.
Deelnemerskosten
€ 1.000,00
btw-vrij
Start- en einddatum individueel op locatie of online
Ieder moment te starten
Opleidingsinformatie
Opleidingssoort
Training
Opleidingsmethode
Individueel op locatie of online
Type certificaat/diploma
Deelnamecertificaat
Naam
Certificaat van Deelname
Opleidingsduur
1 dag
Aantal lesdagen
1
Min. deelnemers
1
Max. deelnemers
10
Studiebelastingsuren
6
Taal in opleiding
Nederlands
Vooropleiding en toelatingscriteria
Vooropleiding
Geen opleiding vereist
Voorkom cybercriminaliteit door online risico's zo klein mogelijk te maken! Wees veilig online voor jezelf en je organisatie.
Wees bewust van online kwetsbaarheid
Training Cybercrime op maat!
Training Cybercrime op maat!

Training Cybercrime
Cybercriminaliteit is een probleem dat zich steeds vaker voordoet. Dat komt doordat we tegenwoordig allemaal zijn toegespitst op een online samenleving. Alles gebeurt online. Zowel op persoonlijk als op zakelijk gebied komen personen en medewerkers in aanraking met cybercrime. Door de digitalisering die zich de afgelopen jaren heeft voorgedaan, worden steeds meer mensen en bedrijven de prooi van computercriminaliteit en internetcriminal

...

Training Cybercrime
Cybercriminaliteit is een probleem dat zich steeds vaker voordoet. Dat komt doordat we tegenwoordig allemaal zijn toegespitst op een online samenleving. Alles gebeurt online. Zowel op persoonlijk als op zakelijk gebied komen personen en medewerkers in aanraking met cybercrime. Door de digitalisering die zich de afgelopen jaren heeft voorgedaan, worden steeds meer mensen en bedrijven de prooi van computercriminaliteit en internetcriminaliteit.

 

Inleiding Training Cybercrime
Onze training cybercrime is gericht op mensen die zichzelf beter online willen beschermen en beveiligen. Cybercrime of internetcriminaliteit kan zich voordoen in verschillende vormen en via verschillende kanalen. Via de mail, via WhatsApp, maar ook het hacken van volledige systemen of websites komt voor. Hoe groter de bedrijven zijn, hoe interessanter het is voor cybercriminelen. Daarom is het van belang om regelmatig updates of pentesten uit te laten voeren. Preventief voorkomen van deze problemen is essentieel om data te waarborgen.


Welke onderwerpen komen aan bod tijdens de training cybercrime?
De training cybercrime kan uit verschillende onderwerpen bestaan. Dit komt doordat er ook verschillende vormen van cybercrime zijn. Welke vorm komt binnen jullie organisatie het meest voor? Aan de hand van een cybercrime specialist raak je bekend met alle ins en outs en verschillende vormen van cybercrime. Door het uit laten voeren van een test kan deze cybercrime specialist achterhalen waar gevoelige plekken in systemen liggen. Het betreft hier echter een cybercrime specialist die je helpt deze problemen op te lossen, niet om er misbruik van te maken. Aan de hand van deze pen test, kunnen er verschillende onderwerpen aan bod komen tijdens deze cybercrime training, zoals:

  • Uitvoeren van een pen test
  • 50 tips en tricks voor online veiligheid
  • Verschillende vormen van cybercrime
  • Voorbeelden van hacks
  • Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)
  • Phising e-mails

Deze training is gericht op internetcriminaliteit, een zeer actueel onderwerp. Hierdoor wordt de training constant vernieuwd en kan een training eenvoudig op maat worden gemaakt voor jouw organisatie. Staat er niet precies tussen wat je zoekt? We komen graag met je in contact. 

 
Wat leer ik tijdens een training cybercrime?
Heb jij een training cybercrime gevolgd? Dan heb jij aan de hand van een cybercrime specialist inzicht gekregen in gevoelige plekken binnen jouw beveiliging of de beveiliging van je organisatie. Door het uitvoeren van een pen test, word meteen duidelijk waar zwakke plekken liggen en waar dus verbetering nodig is. Handige tips en trucs geven jou handvatten om beter online beveiligd te zijn en preventief hacks te voorkomen. Internetcriminaliteit is iets waar we anno 2021 niet aan voorbij kunnen. Wij laten je kennis maken met de verschillende vormen van cybercrime en hoe je je hier het beste tegen kunt beschermen.

Bel met ons!

 

Dit is hoe wij te werk gaan
Bij BTR Trainingen staan de deelnemers centraal. Jullie leerdoelen en -behoeftes zijn de basis van iedere training die wij verzorgen. We starten met een persoonlijke intake om meer informatie te verzamelen over de precieze leervraag. Op basis daarvan kiezen wij een ervaren cybercrime specialist die expert is op dat vakgebied. Vervolgens vindt er een kennismaking plaats tussen de specialist en de deelnemer om de inhoud van de training te bepalen. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat er een klik is tussen de trainer en de deelnemers. Alleen dan kun je het maximale in jezelf naar boven halen. Op basis van het kennismakingsgesprek schrijven wij een adviesvoorstel en gaan we data kiezen waarop de training plaats kan vinden. In hetzelfde adviesvoorstel maak je ook kennis met onze praktisch ingestelde trainers. Wij kunnen niet garanderen dat je als organisatie hacks of fraude kunt voorkomen, wij reiken enkel handvatten en maken je bewust van de gevaren.

Lees meer
Hoe vraag ik STAP-budget aan?
1
Stap 1: Reserveer je plek
Klik rechtsboven op de gele knop 'Ik wil me aanmelden' en ga naar website van de aanbieder en meld je vandaag nog aan voor de opleiding om je plek te reserveren.
2
Stap 2: Ontvang je STAP-aanmeldingsbewijs
Na je aanmelding bij de opleider ontvang je van de opleider een STAP-aanmeldingsbewijs dat je nodig hebt voor je STAP-aanvraag bij UWV.
3
Stap 3: Vraag STAP-budget aan!
Start op 2 januari vlak voor 10.00 uur je STAP-aanvraag bij UWV, want op=op! Meld je aan voor onze nieuwsbrief zodat we je een reminder kunnen sturen.
Aanbieder
Wij worden enthousiast van het leveren van maatwerk en kwaliteit. Iedere training wordt geschreven op basis van de leerbehoeftes van deelnemers en organisaties.
BTR Trainingen
BTR Trainingen
NRTO
NRTO
CRKBO
CRKBO
SKJ
SKJ
Tel mee met Taal
Tel mee met Taal
Ik heb een vraag aan deze aanbieder
Lees hier ons Privacy statement