Jump
Ontdek wat deze STAP Opleiding jou kan bieden!

Training Telefonische Acquisitie

Beter en klantgerichter leren telefoneren? Deze training helpt je met verschillende technieken om jouw telefonische vaardigheden te verbeteren!
Deelnemerskosten
€ 1.000,00
incl. btw
Start- en einddatum individueel op locatie of online
Ieder moment te starten
Opleidingsinformatie
Opleidingssoort
Training
Opleidingsmethode
Individueel op locatie of online
Type certificaat/diploma
Deelnamecertificaat
Naam
Certificaat van Deelname
Opleidingsduur
1 dag
Aantal lesdagen
1
Min. deelnemers
1
Max. deelnemers
10
Studiebelastingsuren
6
Taal in opleiding
Nederlands
Vooropleiding en toelatingscriteria
Vooropleiding
Geen opleiding vereist
Beter en klantgerichter leren telefoneren? Deze training helpt je met verschillende technieken om jouw telefonische vaardigheden te verbeteren!
Training Telefonische Acquisitie
Training Telefonische Acquisitie

Training Telefonische verkoop & acquisitie
Wil je op een doeltreffende manier telefonisch contact leggen met je (potentiële) klanten? En op een oprechte manier nieuwe klanten werven? Dan is de training telefonische verkoop en acquisitie zeker interessant voor je.

 

Inleiding Training telefonische verkoop & acquisitie
Personen die werkzaam zijn in commerciële functies en zijn of haar kwaliteiten op het gebied va

...

Training Telefonische verkoop & acquisitie
Wil je op een doeltreffende manier telefonisch contact leggen met je (potentiële) klanten? En op een oprechte manier nieuwe klanten werven? Dan is de training telefonische verkoop en acquisitie zeker interessant voor je.

 

Inleiding Training telefonische verkoop & acquisitie
Personen die werkzaam zijn in commerciële functies en zijn of haar kwaliteiten op het gebied van telefonische verkoop en/of acquisitie willen verbeteren ervaren deze training als zeer leerzaam. Je leert initiatief te nemen en de voordelen van je product overtuigend over te brengen. Tijdens deze waardevolle en praktische training verkoop en acquisitie verhoog je je commerciële vaardigheden in telefoongesprekken met (potentiële) klanten, waardoor je verkoopresultaten nog verder zullen verbeteren.


Welke onderwerpen komen aan bod tijdens de training telefonische verkoop en acquisitie?
De training telefonische verkoop en acquisitie kan uit verschillende onderwerpen bestaan, altijd toegespitst op jouw situatie of de organisatiebehoefte. Vanuit die behoefte stellen wij een training op maat samen. Wij geloven namelijk niet in het principe open inschrijving en werken uitsluitend met maatwerktrainingen. Hierdoor is het voor iedere deelnemer interessant op zijn of haar eigen niveau en leerbehoefte. Denk niet dat een training telefonische verkoop en acquisitie voor jou niet geschikt is, want we kunnen deze zo samenstellen dat ook jij met meer zelfvertrouwen terug de werkvloer op gaat. Onderwerpen die mogelijk aan bod komen tijdens de training telefonische verkoop en acquisitie zijn:

  • Telefonische verkooptechnieken
  • Aanpak en benadering van telefonische verkoop en acquisitie
  • Telefoneren vanuit je persoonlijke stijl
  • Openingen van een gesprek
  • Commerciële vraagtechnieken en luistervaardigheden
  • Optimaal inzetten van telefoonscripts
  • Ombuigen van eigen belemmeringen en overtuigingen
  • Behoeften onderzoeken
  • Overtuigend presenteren
  • Omgaan met weerstand

Waartoe ben ik in staat na het volgen van deze training?
Nadat je een training telefonische verkoop en acquisitie met succes hebt afgerond heb je je telefonische verkoop- en acquisitievaardigheden naar een hoger niveau getild. Dat houdt in dat je in staat bent om op een effectieve manier telefonisch contact te leggen met je klanten of potentiële klanten. Ook ben je in staat om klantgerichte en overtuigende telefoongesprekken te voeren en ontwikkel je je commerciële gespreksvaardigheden en gesprekstechnieken. Je voert gesprekken in een voor jou zo natuurlijk mogelijke stijl die aansluit bij de klant. Daarbij is het vanzelfsprekend belangrijk om op de hoogte te zijn van de belangrijkste speerpunten van de klant.


Kies voor onze unieke aanpak
Bij BTR Trainingen staan de deelnemers centraal. Jullie leerdoelen en -behoeftes zijn de basis van iedere training die wij verzorgen. We starten met een persoonlijke intake om meer informatie te verzamelen over de precieze leervraag. Op basis daarvan kiezen we één van onze ervaren trainers die expert is op het gebied van telefonische verkoop en telefonische acquisitie. Vervolgens vindt er een kennismaking plaats tussen de trainer en de deelnemer om de inhoud van de training telefonische verkoop en acquisitie te bepalen. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat er een klik is tussen de trainer en de deelnemers. Alleen dan kun je het maximale in jezelf naar boven halen. Op basis van het kennismakingsgesprek schrijven wij een adviesvoorstel en gaan we data kiezen waarop de training telefonische verkoop en acquisitie plaats kan vinden. In hetzelfde adviesvoorstel maak je ook kennis met onze praktisch ingestelde trainers.


Wat zijn de kosten van een training telefonische verkoop?
De kosten van onze maatwerktraining hangen volledig af van de vraag van de deelnemer. Omdat de duur en de inhoud worden aangepast aan de organisatie en de wensen van de deelnemer kunnen de kosten verschillen. We schetsen daarom een kostenplaatje tijdens het adviesvoorstel, dat we vrijblijvend toesturen nadat jij en de trainer een kennismakingsgesprek hebben gehad. Wil je daar nou meer over weten? We staan je graag telefonisch te woord om onze werkwijze verder toe te lichten.  

Lees meer
Hoe vraag ik STAP-budget aan?
1
Stap 1: Reserveer je plek
Klik rechtsboven op de gele knop 'Ik wil me aanmelden' en ga naar website van de aanbieder en meld je vandaag nog aan voor de opleiding om je plek te reserveren.
2
Stap 2: Ontvang je STAP-aanmeldingsbewijs
Na je aanmelding bij de opleider ontvang je van de opleider een STAP-aanmeldingsbewijs dat je nodig hebt voor je STAP-aanvraag bij UWV.
3
Stap 3: Vraag STAP-budget aan!
Start op 2 januari vlak voor 10.00 uur je STAP-aanvraag bij UWV, want op=op! Meld je aan voor onze nieuwsbrief zodat we je een reminder kunnen sturen.
Aanbieder
Wij worden enthousiast van het leveren van maatwerk en kwaliteit. Iedere training wordt geschreven op basis van de leerbehoeftes van deelnemers en organisaties.
BTR Trainingen
BTR Trainingen
NRTO
NRTO
CRKBO
CRKBO
SKJ
SKJ
Tel mee met Taal
Tel mee met Taal
Ik heb een vraag aan deze aanbieder
Lees hier ons Privacy statement