Jump
Ontdek wat deze STAP Opleiding jou kan bieden!

Training Effectief Communiceren voor Leidinggevenden

Effectiever leren communiceren als leidinggevenden binnen jouw organiseren? Ieder team is anders, net als iedere leidinggevende! Daarom deze maatwerktraining!
Deelnemerskosten
€ 1.000,00
incl. btw
Start- en einddatum individueel op locatie of online
Ieder moment te starten
Opleidingsinformatie
Opleidingssoort
Training
Opleidingsmethode
Individueel op locatie of online
Type certificaat/diploma
Deelnamecertificaat
Naam
Certificaat van Deelname
Opleidingsduur
1 dag
Aantal lesdagen
1
Min. deelnemers
1
Max. deelnemers
10
Studiebelastingsuren
6
Taal in opleiding
Nederlands
Vooropleiding en toelatingscriteria
Vooropleiding
Geen opleiding vereist
Effectiever leren communiceren als leidinggevenden binnen jouw organiseren? Ieder team is anders, net als iedere leidinggevende! Daarom deze maatwerktraining!
image

Training Leidinggeven aan Teams
Hoe zet je je team in zijn kracht? En hoe geef je leiding aan een team, anders dan aan individuele medewerkers? Je belangrijkste taak als leidinggevende is jouw team optimaal te laten samenwerken en presteren. In onze training leidinggeven aan teams leer en ontdek je hoe je jouw team optimaal laat samenwerken en presteren.

 

Inleiding Training leidinggeven aan Teams
Deze training is

...

Training Leidinggeven aan Teams
Hoe zet je je team in zijn kracht? En hoe geef je leiding aan een team, anders dan aan individuele medewerkers? Je belangrijkste taak als leidinggevende is jouw team optimaal te laten samenwerken en presteren. In onze training leidinggeven aan teams leer en ontdek je hoe je jouw team optimaal laat samenwerken en presteren.

 

Inleiding Training leidinggeven aan Teams
Deze training is bedoeld voor managers, teamleiders, leidinggevenden, directeuren en projectmanagers. Kortom: iedereen die eindverantwoordelijkheid draagt voor resultaten van een team. Je bent leidinggevende en bent dagelijks met teams aan het werk. Je wilt meer resultaat behalen en weten hoe je als team invloed kunt uitoefenen binnen de organisatie. Na de training heb je een scherp beeld van je eigen gedrag als leidinggevende en beschik je over concrete vaardigheden.


Uit welke onderwerpen bestaat de training?
De training leidinggeven aan teams kan uit verschillende onderwerpen bestaan, altijd toegespitst op jouw situatie of de organisatiebehoefte. Vanuit die behoefte stellen wij een training op maat samen. Wij geloven niet in het principe open inschrijving en werken uitsluitend met maatwerktrainingen. Hierdoor is het voor iedere deelnemer interessant op zijn of haar eigen niveau en leerbehoefte. Denk niet dat een training leidinggeven aan teams voor jou niet geschikt is, want we kunnen deze zo samenstellen dat ook jij straks meer profijt haalt uit je leiderschapsstijl en met meer vertrouwen terug de werkvloer op gaat. Onderwerpen die mogelijk aan bod komen tijdens de training leidinggeven aan teams zijn:

  • Analyse van de effectiviteit van jouw team
  • Teamleiderschap en de stijlen van leidinggeven aan teams
  • Fasen in teamontwikkeling
  • Verschillende teamrollen
  • De 10 aspecten voor het creëren van teameffectiviteit

Wat levert de training mij op?
De training leidinggeven aan teams geeft jou verschillende inzichten en handvatten. Zo ben je na het volgen van deze training bekend met groepsdynamica en de verschillende fasen van groepsontwikkeling. Daarnaast kun je interventies plegen in zowel de bovenstroom als de onderstroom en weet je wat de randvoorwaarden voor teameffectiviteit zijn en hoe je die kunt beïnvloeden. Uiteindelijk gaat het erom dat jij straks bewust leiding geeft aan je team en meer plezier ervaart bij je rol als leidinggevende. Wil je persoonlijk advies ontvangen? Vul eens een persoonlijke intake in en laat je verrassen!

 
Bij ons staat de deelnemer centraal
Jullie leerdoelen en -behoeftes zijn de basis van iedere training die wij verzorgen. We starten met een persoonlijke intake om meer informatie te verzamelen over de precieze leervraag. Op basis daarvan kiezen we één van onze ervaren trainers die expert is op het gebied van leidinggeven. Vervolgens vindt er een kennismaking plaats tussen de trainer en de deelnemer om de inhoud van de training te bepalen. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat er een klik is tussen de trainer en de deelnemers. Alleen dan kun je het maximale in jezelf naar boven halen. Op basis van het kennismakingsgesprek schrijven wij een adviesvoorstel en gaan we data kiezen waarop de training leidinggeven aan teams plaats kan vinden. In hetzelfde adviesvoorstel maak je ook kennis met onze praktisch ingestelde trainers.

Wat zijn de kosten van een training leidinggeven aan teams?
De kosten van onze maatwerktraining hangen volledig af van de vraag van de deelnemer. Omdat de duur en de inhoud van de training worden aangepast op de organisatie en de wensen van de deelnemer kunnen de kosten verschillen. We schetsen daarom een kostenplaatje tijdens het adviesvoorstel, die we vrijblijvend toesturen nadat jij en de trainer een kennismakingsgesprek hebben gehad. Wil je nou meer weten over de training leidinggeven aan teams? We staan je graag telefonisch te woord om onze werkwijze verder toe te lichten.

Lees meer
Hoe vraag ik STAP-budget aan?
1
Stap 1: Reserveer je plek
Klik rechtsboven op de gele knop 'Ik wil me aanmelden' en ga naar website van de aanbieder en meld je vandaag nog aan voor de opleiding om je plek te reserveren.
2
Stap 2: Ontvang je STAP-aanmeldingsbewijs
Na je aanmelding bij de opleider ontvang je van de opleider een STAP-aanmeldingsbewijs dat je nodig hebt voor je STAP-aanvraag bij UWV.
3
Stap 3: Vraag STAP-budget aan!
Start op 2 januari vlak voor 10.00 uur je STAP-aanvraag bij UWV, want op=op! Meld je aan voor onze nieuwsbrief zodat we je een reminder kunnen sturen.
Aanbieder
Wij worden enthousiast van het leveren van maatwerk en kwaliteit. Iedere training wordt geschreven op basis van de leerbehoeftes van deelnemers en organisaties.
BTR Trainingen
BTR Trainingen
NRTO
NRTO
CRKBO
CRKBO
SKJ
SKJ
Tel mee met Taal
Tel mee met Taal
Ik heb een vraag aan deze aanbieder
Lees hier ons Privacy statement