STAP-budget.nl gaat verder als Opleidingvinden.nl


Vind je opleiding met kwaliteitskeurmerk en blijf op de hoogte van nieuwe subsidies op Opleidingvinden.nl.

SVH Vinoloog/sommelier Online

Het E- learning│Game Learning bevat een unieke leermethode. De lessen zijn secuur samengesteld door vakbekwame wijndeskundigen/ vinologen i.s.m. diverse branche organisaties.
Deelnemerskosten

€ 1.895,00

vrij van BTW

Fill 1 Copy 5

Lesgeld

€ 1.895,00

Totaal excl. BTW

€ 1.895,00

BTW

€ 0,00

Totaal incl. BTW

€ 1.895,00

Startdata in een groep op locatie en online
Ieder moment te starten
Opleidingsinformatie
Opleidingssoort
Vakopleiding
Opleidingsmethode
E-learning
Type certificaat/diploma
Diploma
Naam
Erkend Branche diploma
Opleidingsduur
12 maanden
Min. deelnemers
1
Max. deelnemers
1
Subsidies en budgetten
Regeling tijdelijk scholingsbudget UWV
Vooropleiding en toelatingscriteria
Vooropleiding
geen
Het E- learning│Game Learning bevat een unieke leermethode. De lessen zijn secuur samengesteld door vakbekwame wijndeskundigen/ vinologen i.s.m. diverse branche organisaties.
SVH Vinoloog Online
Vinoloog opleiding
Vinoloog opleiding

Programma zelfstudie SVH Vinoloog/sommelier
Het E- learning│Game Learning bevat een unieke leermethode. De lessen zijn secuur samengesteld door vakbekwame wijndeskundigen/ vinologen i.s.m. diverse branche organisaties. Onderzoeken wijzen uit, dat we bij de combinatie van zien, horen en interactie maar liefst 90% van de aangeboden informatie onthouden (bij lezen is dit bijv. slechts 10%!). Game learning speelt in op het gegeven, dat de motivatie om iets te leren sterk wor

...

Programma zelfstudie SVH Vinoloog/sommelier
Het E- learning│Game Learning bevat een unieke leermethode. De lessen zijn secuur samengesteld door vakbekwame wijndeskundigen/ vinologen i.s.m. diverse branche organisaties. Onderzoeken wijzen uit, dat we bij de combinatie van zien, horen en interactie maar liefst 90% van de aangeboden informatie onthouden (bij lezen is dit bijv. slechts 10%!). Game learning speelt in op het gegeven, dat de motivatie om iets te leren sterk wordt bevorderd wanneer educatie wordt gecombineerd met ‘fun’. 

Game learning, dat is leren en vermaak. Leren door vermaak, zou je ook kunnen zeggen.
Door bepaalde informatie en/of vaardigheden in spelvorm aan te bieden, maken we leren, ontdekken en ervaren leuk. De gebruiker blijft gemotiveerd en de opgedane kennis beklijft beter. Iedereen kan in zijn eigen tempo kennis verzamelen en ervaringen opdoen. Elke gebruiker krijgt uitleg en feedback. De leermethode is onconventioneel, en het werkt!

 

Inhoud programma SVH Vinoloog/sommelier
√ 32 onafhankelijke modules op basis van wijngebieden.
√ 1500 multiple choice opdrachten
√ 500 Puzzel opdrachten
√ Het programma vergt 1 uur studie per dag.
√ Onbeperkt toegang.

Praktijk lessen
Je hebt bij deze zelfstudie de mogelijkheid om 4 praktijkdelen aan te sluiten bij vinologen lessen op maandag en/of zaterdag. De totale opleiding neemt 1 jaar in beslag. In de maand december en juli worden er geen lessen ingepland. Tijdens de les komt de techniek van het analytisch proeven aanbod. Je proeft wijnen die kenmerkend zijn voor het theoretische onderdeel van de dag.

Starten wanneer het jou uitkomt! Zelfstudie of de volledige opleiding volgen? Je kunt bij ons op ieder moment starten. We zorgen voor een geruisloze instroom bij de verschillende lesdagen en proefgroepen. 

 

rVS een erkende en geregistreerde SVH titel
Door middel van de inschrijving in het SVH Register Vinoloog/sommelier kun je als gediplomeerde Vinoloog/sommelier permanent kennis verkrijgen en aantonen dat jouw vakbekwaamheid op peil is. Je mag voor 3 jaar de titel SVH Register Vinoloog/sommelier (rVS) voeren. De titel geeft je een uitmuntende status en herkenning in de markt. Bovendien kun je rVS achter je naam zetten als erkende en geregistreerde titel. Uiteraard is er een tool-kit beschikbaar waarbij je de uitingen kunt gebruiken voor bijvoorbeeld je visitekaartje, website en/of brochure.

Lees meer
Group 197 STAPbudget downloaden
Het STAP-budget is op. STAP-budget.nl gaat verder als Opleidingvinden.nl.

Vind je opleiding met kwaliteitskeurmerk en blijf op de hoogte van nieuwe subsidies op Opleidingvinden.nl.

Aanbieder
WTOL-Academy is een SVH erkend opleider voor Wijn, Gastronomie en andere branchegerichte horeca-opleidingen. Nu ook jouw SVH diploma behalen? Dan ben je hier op het juiste adres!
WTOL Academy BV
WTOL Academy BV
SVH branche erkend
SVH branche erkend
Ik heb een vraag aan deze aanbieder
Lees hier ons Privacy statement