STAP-budget.nl is nu Opleidingvinden.nl. De STAP-regeling is gestopt.
Banketbakker
€ 708,95
vrij van BTW
Lesgeld
€ 679,00
Inschrijfgeld
€ 29,95
Totaal excl. BTW
€ 708,95
BTW
€ 0,00
Totaal incl. BTW
€ 708,95
5% SLIM-werkgeverskorting van Opleidingvinden.nl! Klik hier om te zien hoe je deze korting krijgt.
Na inschrijving 2 weken bedenktijd voor consumenten
Voor wie?
Ben jij creatief, steek jij graag de handen uit de mouwen én hou jij van ambachtelijk werken? Dan is de opleiding Banketbakker van NHA echt iets voor jou!
De opleiding is geschikt voor iedereen die allround wil leren bakken. Hou jij niet alleen van broden, maar ook van zoet gebak, chocola en snoepgoed? En wil jij leren hoe je deze zelf maakt of er zelfs je beroep van maken? Dan zit je met de Banketbakker opleiding van NHA helemaal goed.
Voor wie?
Ben jij creatief, steek jij graag de handen uit de mouwen én hou jij van ambachtelijk werken? Dan is de opleiding Banketbakker van NHA echt iets voor jou!
De opleiding is geschikt voor iedereen die allround wil leren bakken. Hou jij niet alleen van broden, maar ook van zoet gebak, chocola en snoepgoed? En wil jij leren hoe je deze zelf maakt of er zelfs je beroep van maken? Dan zit je met de Banketbakker opleiding van NHA helemaal goed.
De Banketbakker opleiding is laagdrempelig en start bij de absolute basis. Je hoeft dus nog geen specifieke voorkennis te hebben van koken of bakken om te kunnen starten.
Wat kun je verwachten?
Met de Banketbakker opleiding verfijn jij jouw bakkunsten tot in de puntjes. Om een echte banketbakker te worden, heb je verstand nodig van brood én van zoete lekkernijen. Dat begint bij de juiste achtergrondkennis.
Daarom leer je in de Banketbakker opleiding alles wat je moet weten over de verschillende grondstoffen en ingrediënten en hun functies. Ook de nodige materialen, verschillende technieken en hygiënevoorschriften worden uitgebreid besproken tijdens de opleiding zodat je optimaal bent voorbereid.
In de opleiding Banketbakker ga jij ook praktisch aan de slag. De lessen zijn van professioneel niveau, opgesteld voor de échte banketbakker. Heb je de theorie en vaktechnische kennis onder de knie? Dan maak je kennis met het bakken van broden.
Van krokant kleinbrood tot internationale recepten voor luxe broden. Jij verdiept je niet alleen in de recepten, ingrediënten en werkwijze, maar ook in de geschiedenis van de producten.
Daarnaast ontdek je in de Banketbakker opleiding welke verschillende soorten ovens er zijn en leer je hoe jij het perfecte brood bakt. Vervolgens ga jij aan de slag met het kneden van deeg, het modelleren van chocolade, het smelten van suiker en het spuiten van vullingen.
Je leert meer over de belangrijkste verhoudingen, basisrecepten en technieken. Aan het eind van de opleiding Banketbakker beheers jij die baktechnieken écht en laat jij iedereen versteld staan met jouw meesterlijke baksels.
Programma
De volgende onderwerpen komen in deze NHA-opleiding uitgebreid aan bod:
- Alle verschillende ingrediënten
- Brood met gist en met desem
- Kleinbrood
- Luxe broden
- Keuring en kwaliteit
- Internationaal brood
- Bakgereedschappen
- Degen
- Vullingen
- Chocolade
- Suiker en karamel
- Grondstoffen
- Divers gebak
- Fondant, marsepein en modeling chocolate
- Meringue
- Spuiten en garneren
- Suikerdecoraties
- Vegan
Onze bijdrage aan jouw opleidingsbudget: 5% korting op het lesgeld van je opleiding als je werkgever betaalt.
Voor alle werkgevers en werknemers. Gewoon bij je boeking, zonder extra moeite.