Ontdek wat deze STAP Opleiding jou kan bieden!

NEN 3140 VP

De NEN 3140 cursus VP is bedoeld voor iedereen die onder verantwoordelijkheid van een Installatie- of Werkverantwoordelijke (IV/WV), elektrotechnische of niet-elektrotechnische werkzaamheden verricht.
Deelnemerskosten
€ 453,75
incl. btw
Start- en einddatum in een groep op locatie
Start:
25-05-2023
Eind:
25-05-2023
Locatie:
Arnhem
Inschrijving:
Er is nog plek
Opleidingsinformatie
Opleidingssoort
Training
Opleidingsmethode
In een groep op locatie
Opleidingsduur
1 dag
Aantal lesdagen
1
Tijdstip
Ochtend, Middag
Taal in opleiding
Nederlands
Vooropleiding en toelatingscriteria
Vooropleiding
MBO
De NEN 3140 cursus VP is bedoeld voor iedereen die onder verantwoordelijkheid van een Installatie- of Werkverantwoordelijke (IV/WV), elektrotechnische of niet-elektrotechnische werkzaamheden verricht.

De NEN 3140 cursus VP is bedoeld voor iedereen die onder verantwoordelijkheid van een Installatie- of Werkverantwoordelijke (IV/WV), elektrotechnische of niet-elektrotechnische werkzaamheden verricht. Werkzaamheden met of nabij laagspanningsinstallaties. Voor bepaalde werkzaamheden heeft hij/zij geen werkopdracht nodig, maar kan hij/zij volledig zelfstandig opereren. Wanneer de deelnemer de eendaagse cursus NEN 3140 VP heeft afgerond, kan hij/zij veilig werken aan, met of nabij laagspanninginstallaties.

VR is onderdeel van de nieuwe aanpak voor onze NEN-trainingen!

Een innovatieve en kwalitatief sterk verhogende toevoeging aan onze NEN-trainingen is het gebruik van virtual reality. 

 

Hoe vraag ik STAP-budget aan?
1
Stap 1: Reserveer je plek
Klik rechtsboven op de gele knop 'Ik wil me aanmelden' en ga naar website van de aanbieder en meld je vandaag nog aan voor de opleiding om je plek te reserveren.
2
Stap 2: Ontvang je STAP-aanmeldingsbewijs
Na je aanmelding bij de opleider ontvang je van de opleider een STAP-aanmeldingsbewijs dat je nodig hebt voor je STAP-aanvraag bij UWV.
3
Stap 3: Vraag STAP-budget aan!
Start op 17 maart vlak voor 10.00 uur je STAP-aanvraag bij UWV, want op=op! Meld je aan voor onze nieuwsbrief zodat we je een reminder kunnen sturen.
Aanbieder
Wij geloven dat het goed en continu opleiden/ontwikkelen van medewerkers bijdraagt aan het realiseren van de strategische doelstellingen binnen organisaties.
Cbt resultaat uit opleiden
Cedeo
ISO 9001-2015
NRTO