Jump
Ontdek wat deze STAP Opleiding jou kan bieden!

Security essentials voor besluitvormers en leidinggevenden

Doe als leidinggevende de juiste vaardigheden op om goed geïnformeerde beslissingen te nemen met betrekking tot informatiebeveiliging en bescherm jouw organisatie!
Deelnemerskosten
€ 998,25
incl. btw
Start- en einddatum e-learning
Ieder moment te starten
Opleidingsinformatie
Opleidingssoort
Training
Opleidingsmethode
E-learning
Type certificaat
Deelnamecertificaat
Naam certificaat
Security essentials voor leidinggevende
Opleidingsduur
365 dagen
Min. deelnemers
1
Max. deelnemers
1
Studiebelastingsuren
44
Taal in opleiding
Engels, Nederlands
Vooropleiding en toelatingscriteria
Vooropleiding
Er is geen specifieke voorkennis vereist.
Doe als leidinggevende de juiste vaardigheden op om goed geïnformeerde beslissingen te nemen met betrekking tot informatiebeveiliging en bescherm jouw organisatie!
image

Voor wie?

Ben jij een leidinggevende of besluitvormer binnen een organisatie? Dan is een van jouw talrijke verantwoordelijkheden de cruciale taak ervoor te zorgen dat je organisatie en haar activa veilig blijven. Vandaag de dag kan het een uitdaging zijn om de informatie van de organisatie te beschermen tegen misbruik, verkeerd gebruik of ongeoorloofde toegang. Elke dag ontstaan er nieuwe bedreigingen voor de veiligheid. In dit ontwikkelpad wordt jij gewapend met de j

...

Voor wie?

Ben jij een leidinggevende of besluitvormer binnen een organisatie? Dan is een van jouw talrijke verantwoordelijkheden de cruciale taak ervoor te zorgen dat je organisatie en haar activa veilig blijven. Vandaag de dag kan het een uitdaging zijn om de informatie van de organisatie te beschermen tegen misbruik, verkeerd gebruik of ongeoorloofde toegang. Elke dag ontstaan er nieuwe bedreigingen voor de veiligheid. In dit ontwikkelpad wordt jij gewapend met de juiste vaardigheden om goed geïnformeerde beslissingen te nemen. Je wordt bewust gemaakt van veel voorkomende beveiligingsrisico's, de blootstelling eraan, en hun impact op bedrijven en middelen. Je leert hoe je beveiligingsrisico's kunt identificeren, evalueren en plannen. Tot slot leer je hoe je best practices en richtlijnen kunt toepassen om beveiligingsrisico's te beperken.
Dit ontwikkelpad is ideaal om jouw STAP budget in te zetten.

Wat kun je verwachten?

Wanneer je kiest voor dit ontwikkelpad, krijg jij:

  • toegang tot de trainingen Cybersecurity awareness, Beveiligingsrisico’s evalueren en plannen en Beveiligingsrisico’s beperken.
  • begeleiding van ons Learning & Development team, samen met jou stellen we doelen, maken we een planning en monitoren we je voortgang.

Aanvullende informatie

Cybersecurity awareness

In het eerste deel van dit ontwikkelpad ligt de focus op cybersecurity awareness. Je leert de basisprincipes van security en informatiebeveiliging kennen. Je ontdekt de belangrijkste termen die in cyberbeveiliging worden gebruikt. Je onderzoekt verschillende soorten bedreigingen, dreigingsactoren en doelwitten. Daarnaast leer je standaard beveiligingsrisico's en hun oorsprong te identificeren. Je komt ten slotte ook meer te weten over verschillende soorten beveiligingsproblemen en de potentiële bedreigingen voor de beveiliging van een organisatie.

Beveiligingsrisico's evalueren en plannen

In het tweede deel van dit ontwikkelpad ligt de focus op beveiligingsrisico's. Je raakt vertrouwd de terminologie, activiteiten en concepten die horen bij een security risk management proces. Je verkent risico-identificatie, risico-evaluaties, en risicobeheer.

Beveiligingsrisico’s beperken

In het laatste deel van dit ontwikkelpad ligt de focus op het beperken van beveiligingsrisico's. Je ontdekt hoe je verschillende soorten risico's, zoals netwerk-, fysieke, social engineering, en cloud risico's kunt beheren en onderhouden.

Resultaat

Na het volgen van dit ontwikkelpad beschik je over de juiste vaardigheden om goed geïnformeerde beslissingen te nemen met betrekking tot informatiebeveiliging. Je bent bewust van veel voorkomende beveiligingsrisico's, de blootstelling eraan, en hun impact op bedrijven en middelen. Je kan beveiligingsrisico's identificeren, evalueren en plannen. Tot slot kan je best practices en richtlijnen toepassen om beveiligingsrisico's te beperken.

 

Lees meer
Group 197 Brochure icttrainingen.nl downloaden
Hoe vraag ik STAP-budget aan?
1
Stap 1: Reserveer je plek
Klik rechtsboven op de gele knop 'Ik wil me aanmelden' en ga naar website van de aanbieder, meld je aan, en gebruik het STAP-aanmeldingsbewijs van de aanbieder voor je STAP-aanvraag bij UWV.
2
Stap 2: Is aanvraag mogelijk?
Op onze homepage zie je of en wanneer het aanvragen van STAP-budget bij UWV mogelijk is. Is aanvragen mogelijk? Dien direct je aanvraag in. En anders, wacht af tot aanvragen weer mogelijk is.
3
Stap 3: Zit er klaar voor!
Dien direct na start van de subsidie-aanvraagtermijn je aanvraag in, want op=op! Meld je aan voor onze nieuwsbrief zodat we je hiervoor een reminder kunnen sturen.
Aanbieder
Icttrainingen.nl is Nederlands grootste aanbieder van online IT trainingen. IT professionals bieden wij de trainingen die ze verdienen met ons unieke award winning e-learning opleidingsconcept.
Icttrainingen.nl
Icttrainingen.nl
Ik heb een vraag aan deze aanbieder
Lees hier ons Privacy statement