Jump
Ontdek wat deze STAP Opleiding jou kan bieden!

PRINCE2® 6e editie Agile Foundation- incl. examenvoucher

Wil jij jezelf ontwikkelen op het gebied van PRINCE2® 6e editie Agile Foundation dan is deze training iets voor jou.
Deelnemerskosten
€ 906,29
incl. btw
Start- en einddatum e-learning
Ieder moment te starten
Opleidingsinformatie
Opleidingssoort
Training
Opleidingsmethode
E-learning
Type certificaat
Deelnamecertificaat
Naam certificaat
PRINCE2® 6e editie Agile Foundation
Opleidingsduur
180 dagen
Min. deelnemers
1
Max. deelnemers
1
Studiebelastingsuren
18
Taal in opleiding
Engels, Nederlands
Vooropleiding en toelatingscriteria
Vooropleiding
Er is geen specifieke voorkennis vereist.
Wil jij jezelf ontwikkelen op het gebied van PRINCE2® 6e editie Agile Foundation dan is deze training iets voor jou.
image

Deze training combineert twee van 's werelds meest gebruikte projectmanagementmethodologieën. Een mooie combinatie tussen de strakke focus en controle van PRINCE2 naast de flexibiliteit en voordelen van Agile-projectbeheer. Het toepassen van de PRINCE2 Agile-methodologie biedt vele organisatorische voordelen. Men vindt het vaak gemakkelijker om deadlines te halen, zich aan te passen aan veranderingen en het houdt teams stabiel en doelgericht. Het framework laat je ook zien hoe je kan omg

...

Deze training combineert twee van 's werelds meest gebruikte projectmanagementmethodologieën. Een mooie combinatie tussen de strakke focus en controle van PRINCE2 naast de flexibiliteit en voordelen van Agile-projectbeheer. Het toepassen van de PRINCE2 Agile-methodologie biedt vele organisatorische voordelen. Men vindt het vaak gemakkelijker om deadlines te halen, zich aan te passen aan veranderingen en het houdt teams stabiel en doelgericht. Het framework laat je ook zien hoe je kan omgaan met belanghebbenden en ervoor kan zorgen dat deze belanghebbende consequent tevreden zijn.

Deze training laat jou kennis maken met Prince2 en de Agile methoden. De training bevat door een expert geleide video's, interactieve dia's, kennistesten en andere online trainingsmiddelen die zijn gemaakt door zeer ervaren PRINCE2 Agile-deskundigen. Je ontdekt in deze training alles over de basisconcepten en je leert daarbij hoe het in de praktijk kunt toepassen. Ook leer je hoe je PRINCE2-processen en -thema's af kunt stemmen op Agile werkwijzes.

De training is incl. 1 examenvoucher, deze kun je bestellen via onze supportafdeling. Je dient deze te bestellen gedurende de looptijd van de training.


Bij deze training kun je ook terecht bij een inhoud expert mocht je vragen hebben.


Deze PRINCE2® training wordt je aangeboden door Good elearning , geaccrediteerd door PEOPLCERT International Ltd Examination Institute.

PRINCE2® is een geregistreerd merk van AXELOS Limited, gebruikt onder permissie van AXELOS Limited. Alle rechten voorbehouden.

 

Resultaat

Na het afronden van deze training ben jij bekend met:

  • De basisconcepten en doelen van PRINCE2 en Agile en weet jij hoe je deze kaders in de praktijk kunt toepassen.
  • De compatibiliteit van PRINCE2 en Agile, evenals het doel van het combineren van de methoden voor projectbeheer.
  • Hoe je PRINCE2 kunt aanpassen en toepassen op projecten met een Agile context.

Daarnaast ben jij na het afronden van deze training goed voorbereid op het PRINCE2® 6e editie Agile Foundation examen.

 

Lees meer
Hoe vraag ik STAP-budget aan?
1
Stap 1: Reserveer je plek
Klik rechtsboven op de gele knop 'Ik wil me aanmelden' en ga naar website van de aanbieder, meld je aan, en gebruik het STAP-aanmeldingsbewijs van de aanbieder voor je STAP-aanvraag bij UWV.
2
Stap 2: Is aanvraag mogelijk?
Op onze homepage zie je of en wanneer het aanvragen van STAP-budget bij UWV mogelijk is. Is aanvragen mogelijk? Dien direct je aanvraag in. En anders, wacht af tot aanvragen weer mogelijk is.
3
Stap 3: Zit er klaar voor!
Dien direct na start van de subsidie-aanvraagtermijn je aanvraag in, want op=op! Meld je aan voor onze nieuwsbrief zodat we je hiervoor een reminder kunnen sturen.
Aanbieder
Icttrainingen.nl is Nederlands grootste aanbieder van online IT trainingen. IT professionals bieden wij de trainingen die ze verdienen met ons unieke award winning e-learning opleidingsconcept.
Icttrainingen.nl
Icttrainingen.nl
Ik heb een vraag aan deze aanbieder
Lees hier ons Privacy statement