Jump
Ontdek wat deze STAP Opleiding jou kan bieden!

Ontwikkel je van Software Project Analist tot Senior Software Project Manager

Wil jij jezelf ontwikkelen van een Software Project Analist naar Senior Software Project Manager? Dan is dit ontwikkelpad iets voor jou!
Deelnemerskosten
€ 998,25
incl. btw
Start- en einddatum e-learning
Ieder moment te starten
Opleidingsinformatie
Opleidingssoort
Training
Opleidingsmethode
E-learning
Type certificaat
Deelnamecertificaat
Naam certificaat
Ontwikkel je tot Senior Software Project Manager
Opleidingsduur
365 dagen
Min. deelnemers
1
Max. deelnemers
1
Studiebelastingsuren
46
Taal in opleiding
Engels, Nederlands
Vooropleiding en toelatingscriteria
Vooropleiding
Je hebt ervaring binnen software ontwikkeling.
Wil jij jezelf ontwikkelen van een Software Project Analist naar Senior Software Project Manager? Dan is dit ontwikkelpad iets voor jou!
image

Voor wie?

Steeds meer organisatie bewegen naar een Agile mindset. Hierdoor willen vele organisaties de manier waarop het werk wordt gedaan opnieuw uitvinden en de processen optimaliseren. Als gevolg hiervan is er een toenemende vraag naar Senior Software Project Managers die de relevante training en ervaring hebben in Agile-methodologieën met betrekking tot software ontwikkeling. Wil jij jezelf ontwikkelen van een Software Project Analist naar Senior Software Pro

...

Voor wie?

Steeds meer organisatie bewegen naar een Agile mindset. Hierdoor willen vele organisaties de manier waarop het werk wordt gedaan opnieuw uitvinden en de processen optimaliseren. Als gevolg hiervan is er een toenemende vraag naar Senior Software Project Managers die de relevante training en ervaring hebben in Agile-methodologieën met betrekking tot software ontwikkeling. Wil jij jezelf ontwikkelen van een Software Project Analist naar Senior Software Project Manager? Dan is dit ontwikkelpad iets voor jou!
Dit ontwikkelpad is ideaal om jouw STAP budget voor in te zetten!

 

Wat kun je verwachten?

Wanneer je kiest voor dit ontwikkelpad, krijg jij:

  • toegang tot trainingen omtrent de rollen van Software Project Analist, Software Project Lead, Software Project Manager en Senior Software Project Manager. Daarnaast krijg je toegang tot nog veel meer trainingen, proefexamens, bootcamps, e-books enzovoort.
  • begeleiding van ons Learning & Development team, samen met jou stellen we doelen, maken we een planning en monitoren we je voortgang.

Aanvullende informatie

Software Project Analist

In het eerste onderdeel van dit ontwikkelpad ligt de focus op Agile voor software ontwikkeling, project management tools, communicatievaardigheden, software requirements planning en software ontwikkelingsconcepten.

Software Project Lead

In het tweede onderdeel ligt de focus op het definiëren van succescriteria, onderhandelingsvaardigheden, stakeholder behoeften, business analyse en project risico beoordeling.

Software Project Manager

In het derde onderdeel ligt de focus op het gebruik van Agile en SCRUM voor software ontwikkeling, besluitvorming en project data-analyse voor software project managers, software project vergaderingen, communicatie met belanghebbenden en project behoeften versus verwachtingen.

Senior Software Project Manager

In het vierde onderdeel ligt de focus op werving, geavanceerde Agile en SCRUM, organisatorisch waarde management, hybride Agile, en Agile waarde-gedreven levering.

Lees meer
Group 197 Brochure icttrainingen.nl downloaden
Hoe vraag ik STAP-budget aan?
1
Stap 1: Reserveer je plek
Klik rechtsboven op de gele knop 'Ik wil me aanmelden' en ga naar website van de aanbieder, meld je aan, en gebruik het STAP-aanmeldingsbewijs van de aanbieder voor je STAP-aanvraag bij UWV.
2
Stap 2: Is aanvraag mogelijk?
Op onze homepage zie je of en wanneer het aanvragen van STAP-budget bij UWV mogelijk is. Is aanvragen mogelijk? Dien direct je aanvraag in. En anders, wacht af tot aanvragen weer mogelijk is.
3
Stap 3: Zit er klaar voor!
Dien direct na start van de subsidie-aanvraagtermijn je aanvraag in, want op=op! Meld je aan voor onze nieuwsbrief zodat we je hiervoor een reminder kunnen sturen.
Aanbieder
Icttrainingen.nl is Nederlands grootste aanbieder van online IT trainingen. IT professionals bieden wij de trainingen die ze verdienen met ons unieke award winning e-learning opleidingsconcept.
Icttrainingen.nl
Icttrainingen.nl
Ik heb een vraag aan deze aanbieder
Lees hier ons Privacy statement