Jump
Ontdek wat deze STAP Opleiding jou kan bieden!

Ontwikkel je tot Scrum Master

Ligt jouw interesse in software ontwikkeling én project management? Dan is de rol van scrum master iets voor jou! In dit ontwikkelpad doe jij hiervoor alle nodige kennis en vaardigheden op.
Deelnemerskosten
€ 998,25
incl. btw
Start- en einddatum e-learning
Ieder moment te starten
Opleidingsinformatie
Opleidingssoort
Training
Opleidingsmethode
E-learning
Type certificaat
Deelnamecertificaat
Naam certificaat
Ontwikkel je tot Scrum Master
Opleidingsduur
365 dagen
Min. deelnemers
1
Max. deelnemers
1
Studiebelastingsuren
18
Taal in opleiding
Engels, Nederlands
Vooropleiding en toelatingscriteria
Vooropleiding
Er is geen specifieke voorkennis vereist.
Ligt jouw interesse in software ontwikkeling én project management? Dan is de rol van scrum master iets voor jou! In dit ontwikkelpad doe jij hiervoor alle nodige kennis en vaardigheden op.
image

Voor wie?

Ben jij een raadgever, een inspirator, een facilitator en een communicator? Ligt jouw interesse in software ontwikkeling én project management? Dan is de rol van scrum master iets voor jou! In dit ontwikkelpad doe jij alle nodige kennis en vaardigheden op om als scrum master aan de slag te gaan.

Een scrum master heeft als belangrijkste taak het scrumteam optimaal te laten presteren. Hiervoor ziet de scrum master erop toe dat de regels van de s

...

Voor wie?

Ben jij een raadgever, een inspirator, een facilitator en een communicator? Ligt jouw interesse in software ontwikkeling én project management? Dan is de rol van scrum master iets voor jou! In dit ontwikkelpad doe jij alle nodige kennis en vaardigheden op om als scrum master aan de slag te gaan.

Een scrum master heeft als belangrijkste taak het scrumteam optimaal te laten presteren. Hiervoor ziet de scrum master erop toe dat de regels van de scrummethodiek worden gevolgd en enthousiasmeert hij of zij het team om volgens de methodiek te werken. Lopen de teamleden ergens tegenaan? Dan is het aan de scrum master de knelpunten op te lossen, zodat het team zich volledig kan focussen op het project en er geen onnodige vertraging wordt opgelopen.

Dit ontwikkelpad is ideaal om jouw STAP budget in te zetten.

Wat kun je verwachten?

Wanneer je kiest voor dit ontwikkelpad, krijg jij:

  • toegang tot de trainingen Agile Project Management Fundamentals, Software Practices (SCRUM), Professional Scrum MasterTM level I (PSM I) en Professional Scrum MasterTM level II (PSM II). Daarnaast krijg je toegang tot nog veel meer trainingen, proefexamens, bootcamps, e-books enzovoort.
  • optimale voorbereiding op de examens PSM I en PSM II zodat jij de officieel erkende certificeringen kan behalen.
  • begeleiding van ons Learning & Development team, samen met jou stellen we doelen, maken we een planning en monitoren we je voortgang.

Aanvullende informatie

Agile Project Management Fundamentals

Alvorens je je gaat verdiepen in de scrum methodiek is het belangrijk dat je kennis maakt met Agile. scrum is namelijk een van de vele Agile methodieken. In deze training maak je kennis met Agile Projectmanagement. Je leert de Agile methodiek toe te passen in een projectgeoriënteerde werkomgeving. Tenslotte maakt je kennis met de Agile planning en de verschillende tools en methodes die Agile teams gebruiken om hun projecten te monitoren.

Software Practices (SCRUM)

In deze training leer jij de principes kennen die horen bij de scrum methodiek. Je krijgt een overzicht van het proces, de samenstelling van een scrum team, scrum artifacts en de INVEST richtlijnen. Tot slot kom je meer te weten over scrum vergaderingen en user stories.

Professional Scrum MasterTM level I (PSM I)

Na het volgen van de basistrainingen ben jij klaar om jezelf te ontwikkelen tot Professional Scrum MasterTM level I. Hiervoor kan jij deelnemen aan de Live online bootcamp. In twee live sessies leert de expert jou alles over onder andere het scrum framework, het ontwikkelen van mensen en teams en agile organisaties.

De sessies zijn live, dus houdt de datums goed in de gaten. Komt de datum niet uit, kijk dan de replay sessies terug.

Deze bootcamp bereidt jou voor op het PSMI examen. Voor een goede voorbereiden is het raadzaam ook de bronnen uit dit leerpad te raadplegen, zoals de Scrum guide en de suggested reading.

Professional Scrum MasterTM level II (PSM II)

Deze bootcamp helpt jou in je ontwikkeling tot Professional Scrum MasterTM level II. De bootcamp bestaat uit 1 live sessie. Je leert over het beheren van producten met Agility, professioneel producten ontwikkelen en leveren en de agile organisatie ontwikkelen.

Deze bootcamp bereidt jou voor op het PSMII examen. Voor een goede voorbereiding is het raadzaam ook de bronnen uit dit leerpad te raadplegen, zoals de Scrum guide en de suggested reading.

Lees meer
Group 197 Brochure icttrainingen.nl downloaden
Hoe vraag ik STAP-budget aan?
1
Stap 1: Reserveer je plek
Klik rechtsboven op de gele knop 'Ik wil me aanmelden' en ga naar website van de aanbieder, meld je aan, en gebruik het STAP-aanmeldingsbewijs van de aanbieder voor je STAP-aanvraag bij UWV.
2
Stap 2: Is aanvraag mogelijk?
Op onze homepage zie je of en wanneer het aanvragen van STAP-budget bij UWV mogelijk is. Is aanvragen mogelijk? Dien direct je aanvraag in. En anders, wacht af tot aanvragen weer mogelijk is.
3
Stap 3: Zit er klaar voor!
Dien direct na start van de subsidie-aanvraagtermijn je aanvraag in, want op=op! Meld je aan voor onze nieuwsbrief zodat we je hiervoor een reminder kunnen sturen.
Aanbieder
Icttrainingen.nl is Nederlands grootste aanbieder van online IT trainingen. IT professionals bieden wij de trainingen die ze verdienen met ons unieke award winning e-learning opleidingsconcept.
Icttrainingen.nl
Icttrainingen.nl
Ik heb een vraag aan deze aanbieder
Lees hier ons Privacy statement