Jump
Ontdek wat deze STAP Opleiding jou kan bieden!

Ontwikkel jouw digitale vaardigheden in Microsoft Office

Vandaag de dag wordt er bijna overal digitaal gewerkt. Het is dus belangrijk dat je digitaal vaardig bent. Wil jij jouw digitale vaardigheden aanscherpen? Dan is dit ontwikkelpad voor jou!
Deelnemerskosten
€ 998,25
incl. btw
Start- en einddatum e-learning
Ieder moment te starten
Opleidingsinformatie
Opleidingssoort
Training
Opleidingsmethode
E-learning
Type certificaat
Deelnamecertificaat
Naam certificaat
Ontwikkel jouw digitale vaardigheden in Microsoft
Opleidingsduur
365 dagen
Min. deelnemers
1
Max. deelnemers
1
Studiebelastingsuren
81
Taal in opleiding
Nederlands, Engels
Vooropleiding en toelatingscriteria
Vooropleiding
Je beschikt over algemene computervaardigheden.
Vandaag de dag wordt er bijna overal digitaal gewerkt. Het is dus belangrijk dat je digitaal vaardig bent. Wil jij jouw digitale vaardigheden aanscherpen? Dan is dit ontwikkelpad voor jou!
image

Voor wie?

De computer wordt steeds belangrijker in onze maatschappij. Vandaag de dag wordt er bijna overal digitaal gewerkt. Het is dus belangrijk dat je digitaal vaardig bent. Wil jij jouw digitale vaardigheden aanscherpen? Dan is dit ontwikkelpad voor jou!

In dit ontwikkelpad ontdek jij alle ins en outs van Microsoft Office Word, Excel, Outlook en Powerpoint. Daarnaast leer je werken met Microsoft Teams, SharePoint en OneDrive. Hierdoor verbeter jij jouw car

...

Voor wie?

De computer wordt steeds belangrijker in onze maatschappij. Vandaag de dag wordt er bijna overal digitaal gewerkt. Het is dus belangrijk dat je digitaal vaardig bent. Wil jij jouw digitale vaardigheden aanscherpen? Dan is dit ontwikkelpad voor jou!

In dit ontwikkelpad ontdek jij alle ins en outs van Microsoft Office Word, Excel, Outlook en Powerpoint. Daarnaast leer je werken met Microsoft Teams, SharePoint en OneDrive. Hierdoor verbeter jij jouw carrièrekansen.

Dit ontwikkelpad is ideaal om jouw STAP budget in te zetten.

Wat kun je verwachten?

Wanneer je kiest voor dit ontwikkelpad, krijg jij:

  • toegang tot de trainingen Word 2019, Excel 2019, PowerPoint 2019, Outlook 2019, Microsoft Teams, SharePoint Online en OneDrive for Business.
  • begeleiding van ons Learning & Development team, samen met jou stellen we doelen, maken we een planning en monitoren we je voortgang.

Aanvullende informatie

Word 2019 Compleet

In deze training maak jij uitgebreid kennis met de tekstverwerker Word. Na afloop beheers jij de basis- tot de gevorderde functionaliteiten. Deze Word training is zowel bedoeld voor de beginnende Word gebruiker als de ervaren Word gebruiker die zijn/haar kennis verder wil uitbreiden.

Let op, deze training is enkel in het Nederlands beschikbaar.

Excel 2019 Compleet

In deze training maak je uitgebreid kennis met alle functionaliteiten van Microsoft Excel 2019. Deze training is zowel bedoeld voor de beginnende Excel gebruiker als de gevorderde Excel gebruiker die zijn/haar kennis verder wil uitbreiden. Let op, deze training is enkel in het Nederlands beschikbaar.

PowerPoint 2019 Compleet

In deze PowerPoint 2019 training maak je uitgebreid kennis met PowerPoint 2019. Alle functionaliteiten komen aan bod. Deze training is zowel bedoeld voor de beginnende PowerPoint gebruiker als de ervaren Office PowerPoint gebruiker die zijn/haar kennis verder wil uitbreiden. Let op, deze training is enkel in het Nederlands beschikbaar.

Outlook 2019

Outlook is een veel gebruikt en uitgebreid emailprogramma. Je kan het gebruiken voor communicatie en het organiseren van activiteiten. In deze training ga je aan de slag met zowel de basis- als gevorderde functionaliteiten van dit programma. Let op, deze training is enkel in het Nederlands beschikbaar.

Microsoft Teams

Deze training leert jou samen te werken in een Office 365 omgeving met behulp van Teams. Je maakt kennis met de gedeelde bestanden en de mogelijkheden gezamenlijk bestanden op te stellen. Ook ga je aan de slag met het aanmaken van kanalen en teams, direct communiceren met jouw collega’s en het initiëren en deelnemen aan online vergaderingen. Let op, deze training is in het Nederlands.SharePoint Online

In deze online training ga je aan de slag met Microsoft SharePoint, een samenwerkings,- en document management tool. Je ontdekt de verschillende functionaliteiten van Microsoft SharePoint. Let op, deze training is in het Engels.

Office 365: OneDrive for Business

OneDrive for Business, onderdeel van Microsofts Office 365-pakket, wordt gebruikt om bestanden op te slaan om aan te werken of te delen. In deze training maak je kennis met de functionaliteiten van Microsoft OneDrive for Business. Let op, deze training is in het Engels.

Lees meer
Group 197 Brochure icttrainingen.nl downloaden
Hoe vraag ik STAP-budget aan?
1
Stap 1: Reserveer je plek
Klik rechtsboven op de gele knop 'Ik wil me aanmelden' en ga naar website van de aanbieder, meld je aan, en gebruik het STAP-aanmeldingsbewijs van de aanbieder voor je STAP-aanvraag bij UWV.
2
Stap 2: Is aanvraag mogelijk?
Op onze homepage zie je of en wanneer het aanvragen van STAP-budget bij UWV mogelijk is. Is aanvragen mogelijk? Dien direct je aanvraag in. En anders, wacht af tot aanvragen weer mogelijk is.
3
Stap 3: Zit er klaar voor!
Dien direct na start van de subsidie-aanvraagtermijn je aanvraag in, want op=op! Meld je aan voor onze nieuwsbrief zodat we je hiervoor een reminder kunnen sturen.
Aanbieder
Icttrainingen.nl is Nederlands grootste aanbieder van online IT trainingen. IT professionals bieden wij de trainingen die ze verdienen met ons unieke award winning e-learning opleidingsconcept.
Icttrainingen.nl
Icttrainingen.nl
Ik heb een vraag aan deze aanbieder
Lees hier ons Privacy statement