Ontdek wat deze STAP Opleiding jou kan bieden!

Slim werken met Outlook en OneNote

Zoek je een handig werksysteem voor je mail, agenda, taken, aantekeningen en actielijstjes? Voor jezelf, in vergaderingen of overleg? Leer alles in de training Slim werken met Outlook en OneNote.
Deelnemerskosten
€ 955,95
incl. btw
Start- en einddata in een groep op locatie
Start:
05-06-2023
Eind:
12-06-2023
Locatie:
Rijswijk
Inschrijving:
Er is nog plek
Start:
03-10-2023
Eind:
10-10-2023
Locatie:
Rijswijk
Inschrijving:
Er is nog plek
Opleidingsinformatie
Opleidingssoort
Training
Opleidingsmethode
In een groep op locatie
Type certificaat/diploma
Certificaat
Naam
Certificaat van deelname
Opleidingsduur
2 dagen
Aantal lesdagen
2
Min. deelnemers
2
Max. deelnemers
8
Studiebelastingsuren
16 per opleiding
Tijdstip
Ochtend, Middag
Taal in opleiding
Nederlands
Vooropleiding en toelatingscriteria
Vooropleiding
MBO
Zoek je een handig werksysteem voor je mail, agenda, taken, aantekeningen en actielijstjes? Voor jezelf, in vergaderingen of overleg? Leer alles in de training Slim werken met Outlook en OneNote.
Efficiënt werken met Outlook en OneNote | train2work
Efficiënt werken met Outlook en OneNote | train2work

In deze klassikale training Slim werken met Outlook en OneNote leer je Outlook Mail, Agenda en Taken slim te gebruiken. En wist je dat de superhandige app Microsoft OneNote als verlengstuk werkt van Outlook? Je kunt nu heel handig je aantekeningen, taken, lijstjes en actiepunten snel verwerken en makkelijk overzicht houden. Alle handigheidjes en vaak onbekende functies van Outlook en OneNote komen aan bod. Je kunt dit direct in je werk gebruiken en zo Outlook en OneNote optimaal benutt

...

In deze klassikale training Slim werken met Outlook en OneNote leer je Outlook Mail, Agenda en Taken slim te gebruiken. En wist je dat de superhandige app Microsoft OneNote als verlengstuk werkt van Outlook? Je kunt nu heel handig je aantekeningen, taken, lijstjes en actiepunten snel verwerken en makkelijk overzicht houden. Alle handigheidjes en vaak onbekende functies van Outlook en OneNote komen aan bod. Je kunt dit direct in je werk gebruiken en zo Outlook en OneNote optimaal benutten.

 

Wat is het lesprogramma?

 

Het programma:

 • E-mail
 • Agenda
 • Taken
 • Contactpersonen
 • Contactpersonen en e-mailmerge
 • Efficiënt werken met Outlook
 • Geavanceerde Outlook opties
 • OneNote: voor afspraken en taken
 • Notities indelen
 • Notities zoeken
 • Samenwerken en integratie met andere Officeprogramma's
 • Mijn OneNote: mijn werkomgeving aanpassen

 

Wat is de aanpak?

 

Praktijkgericht en écht klassikaal

De training Slim werken met Outlook en OneNote van train2work is een klassikale training, gegeven door een enthousiaste trainer. Hij verduidelijkt het werken met Outlook en OneNote met aansprekende praktijkvoorbeelden. Je kunt je laptop meenemen. Zo kun je oefenen in je eigen werkomgeving. De klas is coronaproof en bestaat uit maximaal 8 deelnemers, er is dus genoeg ruimte om al je vragen te stellen. Heb je vragen en voorbeelden vanuit je eigen werkpraktijk? Je krijgt een deskundig antwoord én een praktisch werkadvies.

  

Huiswerk en studiebelasting

In verband met een huiswerkopdracht zit er 1 week tussen de 1e en 2e lesdag. Je totale studiebelasting is 2,5 dag. Die breid je uit door in de tussenliggende periode met de lesstof te oefenen. Je ervaringen (en knelpunten) kun je dan op de volgende lesdag aan de trainer voorleggen.

  

Lesmateriaal

Je ontvangt een e-book en digitale instructievideo's met praktische uitleg per onderwerp en een Quick Reference Card OneNote. Dit betekent dat je de geleerde onderwerpen altijd kunt opzoeken en opnieuw kunt oefenen. 

 

Wat leer je in deze training Slim werken met Outlook en OneNote?

Na afloop van deze training:

 • heb je een handig werksysteem opgezet voor mail, agenda, taken, aantekeningen en actielijsten. Voor jezelf, vergaderingen of overleg;
 • pas je direct alle slimme Outlooktoepassingen toe op je werkplek;
 • leg je krabbels, notities en ideeën vast in OneNote;
 • verzamel je getypte en handgeschreven notities, koppelingen, webpagina's, schetsen, video's en andere media en bewaar je ze allemaal op één handige plaats;
 • neem je je notities overal mee naar toe;
 • vind je snel wat je maar wilt en deel je alles zeer gemakkelijk met collega's, familie of klasgenoten.

 

Over je inschrijving, de startdatum en meer praktische zaken

 

Je kunt je direct inschrijven op deze training. Je ontvangt een bevestiging per e-mail. 10 dagen voor de training ontvang je onze uitnodiging met meer informatie over je deelname.

 

Kom je naar de klas? Dan ben je van harte welkom op onze locatie Lange Kleiweg 14 in Rijswijk (bij Den Haag) vlakbij de A4 en 3 minuten lopen vanaf station Rijswijk. Liever een teamtraining? Of op maat? Bel of mail ons voor een gezonde leeroplossing.

 

Je wilt een handig werksysteem voor je mail, agenda, taken, aantekeningen en actielijstjes. Dit wil je voor jezelf maar ook om te benutten in vergaderingen of een overleg. Je wilt je productiviteit met Outlook verhogen, OneNote slim gebruiken en efficiënt samenwerken met collega's.

 

Lees meer
Hoe vraag ik STAP-budget aan?
1
Stap 1: Reserveer je plek
Klik rechtsboven op de gele knop 'Ik wil me aanmelden' en ga naar website van de aanbieder en meld je vandaag nog aan voor de opleiding om je plek te reserveren.
2
Stap 2: Ontvang je STAP-aanmeldingsbewijs
Na je aanmelding bij de opleider ontvang je van de opleider een STAP-aanmeldingsbewijs dat je nodig hebt voor je STAP-aanvraag bij UWV.
3
Stap 3: Vraag STAP-budget aan!
Start op 3 juli vlak voor 10.00 uur je STAP-aanvraag bij UWV, want op=op! Meld je aan voor onze nieuwsbrief zodat we je een reminder kunnen sturen.
Aanbieder
Trainingen die werken
train2work
train2work
NRTO
oom
Ik heb een vraag aan deze aanbieder
Lees hier ons Privacy statement