Ontdek wat deze opleiding jou kan bieden!

STAP-budget.nl is nu Opleidingvinden.nl. De STAP-regeling is gestopt.


 

Social media organisch

Benieuwd naar hoe je via organische marketing op social media kanalen jouw doelgroep kunt bereiken en de aanwezigheid van jouw merk kunt vergroten? Volg dan deze cursus!
Deelnemerskosten

€ 998,25

incl. BTW

Fill 1 Copy 5

Lesgeld

€ 825,00

Totaal excl. BTW

€ 825,00

BTW

€ 173,25

Totaal incl. BTW

€ 998,25

Icon

5% SLIM-werkgeverskorting van Opleidingvinden.nl! Klik hier om te zien hoe je deze korting krijgt.

Icon

Na inschrijving 2 weken bedenktijd voor consumenten

Startdata in een groep op locatie en online
Ieder moment te starten
Opleidingsinformatie
Opleidingssoort
Vakopleiding
Opleidingsmethode
Individueel online
Type certificaat/diploma
Certificaat
Naam
Certificaat is voorzien van het NRTO-keurmerk
Opleidingsduur
4 weken
Min. deelnemers
1
Max. deelnemers
60
Studiebelastingsuren
6 per week
Taal in opleiding
Nederlands
Vooropleiding en toelatingscriteria
Vooropleiding
Er is geen specifieke vooropleiding voor nodig.
Benieuwd naar hoe je via organische marketing op social media kanalen jouw doelgroep kunt bereiken en de aanwezigheid van jouw merk kunt vergroten? Volg dan deze cursus!
Deze video geeft een beeld van het leertraject
Leer het vak van marketeers
Leer het vak van marketeers

Wat kun je verwachten

Je gaat in de cursus een begin maken met het bepalen van de doelstellingen en het definieren van jouw doelgroepen. Daarna doorloop je een aantal social media kanalen zoals Instagram, Facebook, LinkedIn, Pinterest, TikTok, Twitter en Snapchat en leer je hoe je elk kanaal organisch zou kunnen inzetten. Je ontdekt hoe je de verschillende doelgroepen aan de verschillende social media kanalen kunt koppelen. Tot slot maak je een contentkalender zodat j

...

Wat kun je verwachten

Je gaat in de cursus een begin maken met het bepalen van de doelstellingen en het definieren van jouw doelgroepen. Daarna doorloop je een aantal social media kanalen zoals Instagram, Facebook, LinkedIn, Pinterest, TikTok, Twitter en Snapchat en leer je hoe je elk kanaal organisch zou kunnen inzetten. Je ontdekt hoe je de verschillende doelgroepen aan de verschillende social media kanalen kunt koppelen. Tot slot maak je een contentkalender zodat je weet hoe je al jouw acties op social media kunt beheren. Na de cursus kun je met de verkregen handvatten verder met het bereiken van jouw doelgroepen op de door jou geselecteerde social media kanalen.

 

Wat is de inhoud

1. Bepaal jouw doelstellingen en de doelgroepen en maak een contentstrategie.

2. Leer het verschil in content tussen de social media kanalen.

3. Koppel de social media kanalen aan de verschillende doelgroepen.

5. Maak een contenkalender voor de planning en het beheer.

 

Voor wie

Dutch Marketing Academy maakt het vak van online marketing toegankelijk voor iedereen. Voor deze cursus heb je geen voorkennis nodig. Je leert de basisvaardigheden voor social media en de verschillende kanalen kennen. Juist als je nog geen ervaring hebt met het inzetten van social media kanalen voor online marketingdoeleinden, dan is deze cursus echt iets voor jou!

 

Wil jij je richten op één specifiek kanaal zoals LinkedIn of Instagram? Kies dan voor een andere cursus die zich specifiek op dat social media kanaal richt. Als je een cursus kiest die gaat over één specifiek social media kanaal, dan wordt naast organische marketing ook het plaatsen van een advertentie behandeld. Neem hiervoor een kijkje bij de andere cursussen van Dutch Marketing Academy.

 

Startdata
Met deze e-learning cursus kun je in overleg op korte termijn starten.

 

Begeleiding

Tijdens 4 weken toetst en accordeert jouw coach de door jou gemaakte praktijkopdrachten. Hij of zij begeleidt je in het leerproces door tussendoor via de leeromgeving jouw vragen te beantwoorden. Het is dus niet erg als je nog geen kennis hebt, want jouw coach is er om jou te helpen. De begeleiding van de coach is 4 weken beschikbaar. Nadat jouw praktijkopdrachten zijn goedgekeurd, kun je het digitale examen maken. In het examen wordt jouw kennis over de theorie getoetst. Wanneer je zowel de opdrachten als het examen succesvol hebt afgerond, ontvang je een certificaat van Dutch Marketing Academy.

 

Duur en inzet

Reserveer vooraf 6 uur inzet per week om de cursus in 4 weken goed af te ronden. Wanneer je begint, ontvang je inloggegevens voor een persoonlijke online leeromgeving met lesstof en praktijkopdrachten. De praktijkopdrachten kun je direct toepassen voor jouw onderneming of het bedrijf van je werkgever.

Lees meer
5% SLIM-werkgeverskorting bij Opleidingvinden.nl

Onze bijdrage aan jouw opleidingsbudget: 5% korting op het lesgeld van je opleiding als je werkgever betaalt. 

Voor alle werkgevers en werknemers. Gewoon bij je boeking, zonder extra moeite.

Aanbieder
Dutch Marketing Academy maakt het online vak toegankelijk voor iedereen. Wij bieden een opleiding en diverse losse cursussen en trainingen aan met begeleiding van ervaren online marketeers.
Dutch Marketing Academy
Dutch Marketing Academy
NRTO keurmerk
NRTO keurmerk