Ontdek wat deze opleiding jou kan bieden!

STAP-budget.nl is nu Opleidingvinden.nl. De STAP-regeling is gestopt.


 

Instagram

Zit de doelgroep voor jouw business op Instagram? Weet je nog niet veel van het gericht benaderen van jouw doelgroep en het adverteren? Kies dan voor deze cursus Instagram.
Deelnemerskosten

€ 998,25

incl. BTW

Fill 1 Copy 5

Lesgeld

€ 825,00

Totaal excl. BTW

€ 825,00

BTW

€ 173,25

Totaal incl. BTW

€ 998,25

Icon

5% SLIM-werkgeverskorting van Opleidingvinden.nl! Klik hier om te zien hoe je deze korting krijgt.

Icon

Na inschrijving 2 weken bedenktijd voor consumenten

Startdata in een groep op locatie en online
Ieder moment te starten
Opleidingsinformatie
Opleidingssoort
Vakopleiding
Opleidingsmethode
Individueel online
Type certificaat/diploma
Certificaat
Naam
Certificaat is voorzien van het NRTO-keurmerk
Opleidingsduur
4 weken
Min. deelnemers
1
Max. deelnemers
60
Studiebelastingsuren
6 per week
Taal in opleiding
Nederlands
Vooropleiding en toelatingscriteria
Vooropleiding
Er is geen specifieke vooropleiding voor nodig.
Zit de doelgroep voor jouw business op Instagram? Weet je nog niet veel van het gericht benaderen van jouw doelgroep en het adverteren? Kies dan voor deze cursus Instagram.
Deze video geeft een beeld van het leertraject
Leer het vak van marketeers
Leer het vak van marketeers

Wat kun je verwachten

In 4 weken leer je hoe je jouw doelgroep bepaalt, een contentstrategie opzet, een organisch bericht plaatst en hoe je op Instagram kunt adverteren. Je voert de opdrachten direct in de praktijk uit voor je eigen onderneming of het bedrijf waar je werkt. Terwijl je zelfstandig via de online leeromgeving aan de slag gaat, kun je jouw coach vragen stellen. Na 4 weken weet je wat er mogelijk is op Instagram en hoe je de online marketing voor de busine

...

Wat kun je verwachten

In 4 weken leer je hoe je jouw doelgroep bepaalt, een contentstrategie opzet, een organisch bericht plaatst en hoe je op Instagram kunt adverteren. Je voert de opdrachten direct in de praktijk uit voor je eigen onderneming of het bedrijf waar je werkt. Terwijl je zelfstandig via de online leeromgeving aan de slag gaat, kun je jouw coach vragen stellen. Na 4 weken weet je wat er mogelijk is op Instagram en hoe je de online marketing voor de business verder op dit platform kunt benutten en vormgeven.

 

Wat is de inhoud van de cursus

1. Leer wat de essentie van waardevolle content is;

2. Zet een contentstrategie op;

3. Schrijf een organische bericht;

4. Plaats een advertentie.

 

Voor wie

Dutch Marketing Academy maakt het vak van online marketing toegankelijk voor iedereen. Je hebt geen voorkennis van Instagram nodig om deze cursus succesvol te doorlopen. Juist als je nog weinig kennis hebt van Instagram of nog niets met online marketing via Instagram hebt gedaan, dan is deze cursus echt iets voor jou! Je krijgt in deze cursus alle basishandvatten voor Instagram mee. Je weet na de cursus hoe je zelfstandig verder kunt gaan met het posten van berichten, het plaatsten van advertenties en het optimaliseren om steeds beter jouw doelgroep te bereiken.

 

Begeleiding

Tijdens de 4 weken durende cursus toetst jouw coach de door jou gemaakte praktijkopdrachten. Daarnaast begeleidt hij of zij jou door jouw vragen tussendoor via de leeromgeving te beantwoorden. Ook is het mogelijk om samen één 1-op-1 online afspraak te maken. Tijdens dit gesprek kun je dieper ingaan op een onderwerp waar je nog veel vragen over hebt. Het is dus niet erg als je het social media kanaal Instagram nog niet voor de business hebt ingezet. Jouw coach is er om jou te helpen. Ook biedt de coach een online sessie aan met medecursisten waarin je samen een toelichting krijgt over contentstrategie. De begeleiding van de coach is beschikbaar voor de periode van 4 weken. Nadat jouw praktijkopdrachten allemaal zijn goedgekeurd, kun je het digitale examen maken. In het examen wordt jouw kennis van de theorie over Instagram getoetst. Als je zowel de praktijkopdrachten als het examen succesvol hebt afgerond, ontvang je een certificaat van Dutch Marketing Academy.

 

Startdata
Met deze e-learning cursus kun je in overleg op korte termijn starten.

 

Duur

Reserveer vooraf 6 uur inzet per week om de cursus in 4 weken goed te volgen en succesvol af te ronden. Met een goede planning ben je niet alleen in 4 weken klaar, je haalt door er wekelijks mee bezig te zijn ook het hoogste rendement uit deze cursus. Wanneer je begint, ontvang je op de startdatum inloggegevens voor een persoonlijke online leeromgeving met lesstof en de praktijkopdrachten. 

Lees meer
5% SLIM-werkgeverskorting bij Opleidingvinden.nl

Onze bijdrage aan jouw opleidingsbudget: 5% korting op het lesgeld van je opleiding als je werkgever betaalt. 

Voor alle werkgevers en werknemers. Gewoon bij je boeking, zonder extra moeite.

Aanbieder
Dutch Marketing Academy maakt het online vak toegankelijk voor iedereen. Wij bieden een opleiding en diverse losse cursussen en trainingen aan met begeleiding van ervaren online marketeers.
Dutch Marketing Academy
Dutch Marketing Academy
NRTO keurmerk
NRTO keurmerk