Ontdek wat deze opleiding jou kan bieden!

STAP-budget.nl is nu Opleidingvinden.nl. De STAP-regeling is gestopt.


 

Facebook

Leer hoe je een contentstrategie voor Facebook opstelt en welke berichtmogelijkheden er zijn op dit platform. Maak een begin met online marketing via Facebook!
Deelnemerskosten

€ 998,25

incl. BTW

Fill 1 Copy 5

Lesgeld

€ 825,00

Totaal excl. BTW

€ 825,00

BTW

€ 173,25

Totaal incl. BTW

€ 998,25

Icon

5% SLIM-werkgeverskorting van Opleidingvinden.nl! Klik hier om te zien hoe je deze korting krijgt.

Icon

Na inschrijving 2 weken bedenktijd voor consumenten

Startdata in een groep op locatie en online
Ieder moment te starten
Opleidingsinformatie
Opleidingssoort
Vakopleiding
Opleidingsmethode
Individueel online
Type certificaat/diploma
Certificaat
Naam
Certificaat is voorzien van het NRTO-keurmerk
Opleidingsduur
4 weken
Min. deelnemers
1
Max. deelnemers
60
Studiebelastingsuren
6 per week
Taal in opleiding
Nederlands
Vooropleiding en toelatingscriteria
Vooropleiding
Er is geen specifieke vooropleiding voor nodig.
Leer hoe je een contentstrategie voor Facebook opstelt en welke berichtmogelijkheden er zijn op dit platform. Maak een begin met online marketing via Facebook!
Deze video geeft een beeld van het leertraject
Leer het vak van marketeers
Leer het vak van marketeers

Wat kun je verwachten

In 4 weken doorloop je onderwerpen zoals het opstellen van een contentstrategie, het schrijven van een post en het plaatsen van een advertentie. Je leert wat je moet weten om via Facebook jouw doelgroep te bereiken. Met de unieke combinatie van e-learning en coaching door een ervaren marketeer, leer jij hoe je de marketing via dit kanaal het beste kunt aanpakken. Een groot voordeel van deze cursus is, dat je de opdrachten direct in de praktijk ui

...

Wat kun je verwachten

In 4 weken doorloop je onderwerpen zoals het opstellen van een contentstrategie, het schrijven van een post en het plaatsen van een advertentie. Je leert wat je moet weten om via Facebook jouw doelgroep te bereiken. Met de unieke combinatie van e-learning en coaching door een ervaren marketeer, leer jij hoe je de marketing via dit kanaal het beste kunt aanpakken. Een groot voordeel van deze cursus is, dat je de opdrachten direct in de praktijk uitvoert. Je gaat op deze manier wat je leert direct toepassen om jouw doelgroep te bereiken.

 

Wat is de inhoud

1. Ontdek de essentie van waardevolle content;

2. Stel een contentstrategie op;

3. Maak een organisch bericht;

4. Plaats een advertentie.

 

Voor wie

Dutch Marketing Academy maakt het vak van online marketing toegankelijk voor iedereen. Je hebt geen voorkennis van Facebook nodig. Juist als je nog weinig kennis hebt over Facebook of het gebruiken van Facebook voor online marketing doeleinden, is deze cursus iets voor jou! Je leert in deze cursus de basis van het posten van berichten en adverteren. Na deze cursus kun je zelfstandig verder gaan om te ontdekken hoe jij jouw doelgroep het beste kunt bereiken.

 

Startdata
Met deze e-learning cursus kun je in overleg op korte termijn starten.

 

Duur

Reserveer 6 uur inzet per week om de cursus in 4 weken af te ronden. Wanneer je begint, ontvang je inloggegevens voor een persoonlijke online leeromgeving met lesstof en praktijkopdrachten. Tijdens de duur van deze cursus van 4 weken toetst de coach de door jou gemaakte praktijkopdrachten en begeleidt hij/zij je in het leerproces door jouw vragen te beantwoorden. De begeleiding van de coach is voor de duur van deze 4 weken. Nadat jouw praktijkopdrachten zijn goedgekeurd kun je het examen maken. In het examen wordt jouw kennis van de theorie getoetst. Als je zowel de praktijkopdrachten als het examen succesvol hebt afgerond, ontvang je een certificaat.

Lees meer
5% SLIM-werkgeverskorting bij Opleidingvinden.nl

Onze bijdrage aan jouw opleidingsbudget: 5% korting op het lesgeld van je opleiding als je werkgever betaalt. 

Voor alle werkgevers en werknemers. Gewoon bij je boeking, zonder extra moeite.

Aanbieder
Dutch Marketing Academy maakt het online vak toegankelijk voor iedereen. Wij bieden een opleiding en diverse losse cursussen en trainingen aan met begeleiding van ervaren online marketeers.
Dutch Marketing Academy
Dutch Marketing Academy
NRTO keurmerk
NRTO keurmerk