Ontdek wat deze opleiding jou kan bieden!

Ontwikkel je van Python Novice naar Pythonista (Update)

Heb jij altijd al willen leren programeren met Python? Wil jij jezelf ontwikkelen van Python Novice naar Pythonista? Dan is dit ontwikkelpad iets voor jou!
Deelnemerskosten
€ 998,25
incl. btw
Start- en einddatum e-learning
Ieder moment te starten
Opleidingsinformatie
Opleidingssoort
Training
Opleidingsmethode
E-learning
Type certificaat/diploma
Deelnamecertificaat
Naam
Ontwikkel je van Python Novice naar Pythonista
Opleidingsduur
365 dagen
Min. deelnemers
1
Max. deelnemers
1
Studiebelastingsuren
149 per opleiding
Taal in opleiding
Engels
Vooropleiding en toelatingscriteria
Vooropleiding
Bekend met basisprincipes software ontwikkeling
Heb jij altijd al willen leren programeren met Python? Wil jij jezelf ontwikkelen van Python Novice naar Pythonista? Dan is dit ontwikkelpad iets voor jou!
image

Voor wie?

Heb jij altijd al willen leren programmeren met Python? Wil jij jezelf ontwikkelen van Python Novice naar Pythonista? Dan is dit ontwikkelpad iets voor jou! Python is nog steeds een van de snelst groeiende programmeertalen in de markt. Vanwege het gebruiksgemak en de vele ondersteunende frameworks, wordt Python veel gebruikt in webontwikkeling, het schrijven van scripts, het automatiseren van taken, data science en zelfs cybersecurity. Het kunnen programmere

...

Voor wie?

Heb jij altijd al willen leren programmeren met Python? Wil jij jezelf ontwikkelen van Python Novice naar Pythonista? Dan is dit ontwikkelpad iets voor jou! Python is nog steeds een van de snelst groeiende programmeertalen in de markt. Vanwege het gebruiksgemak en de vele ondersteunende frameworks, wordt Python veel gebruikt in webontwikkeling, het schrijven van scripts, het automatiseren van taken, data science en zelfs cybersecurity. Het kunnen programmeren met Python staat dus heel mooi op jouw CV! Dit ontwikkelpad is ideaal om jouw STAP budget voor in te zetten!

Wat kun je verwachten?

Wanneer je kiest voor dit ontwikkelpad, krijg jij:

 • toegang tot de Python Novice, Python Apprentice, Python Journeyman en Pythonista trainingen. Daarnaast krijg je toegang tot nog veel meer trainingen, proefexamens, bootcamps, e-books enzovoort.
 • begeleiding van ons Learning & Development team, samen met jou stellen we doelen, maken we een planning en monitoren we je voortgang.

Aanvullende informatie

In dit ontwikkelpad verken je de verschillende stadia die nodig zijn om een Pythonista te worden, met name Python Novice, Python Apprentice, Python Journeyman en Pythonista. Je volgt verschillende trainingen en gaat aan de slag met praktijkoefeningen in verschillende livelabs. Elke onderdeel sluit je af met een examen. Hierdoor doe je steeds meer kennis en vaardigheden op waardoor je je doorheen de verschillende stadia ontwikkeld.

 

Python Novice

Je gaat in dit ontwikkelpad van start met een introductie in Python. Je verkent complexe data types, conditionele statements en loops en je gaat aan de slag met Python functies.

 

Python Apprentice

Vervolgens leer jij meer over Python klassen en inheritance. Daarnaast verken je data structuren en algoritmes.

 

Python Journeyman

Zodra je de basis van Python onder de knie hebt, ga je aan de slag Python Unit Testing, Python HTTP verzoeken, Flask in Python en Python concurrentprogrammering.

 

Pythonista

Om een echte Pythonista te worden, leer je ten slotte ook over unit testing, ontwikkelen en debuggen met de PyCharm IDE, omgaan met Excel-gegevens, netwerkprogrammering en hashing- en encryptie-algoritmen.

 

Deze training wordt verzorgd door experts die afkomstig zijn uit India. Deze experts zijn erg kundig, maar spreken met een accent. Ondertitels zijn beschikbaar in de video's.

 

Resultaat

Na het doorlopen van dit ontwikkelpad ben je een echte Pythonista. Je hebt je Python kennis en vaardigheden aangescherpt op het vlak van:

 • Basisprincipes en functies van Python;
 • Python klassen, inheritance, data structuren en algoritmes;
 • Python Unit Testing;
 • Python HTTP verzoeken;
 • Flask in Python;
 • Python concurrentprogrammering;
 • Ontwikkelen en debuggen met de PyCharm IDE;
 • Omgaan met Excel-gegevens;
 • Netwerkprogrammering;
 • Hashing- en encryptie-algoritmen.
Lees meer
Group 197 Brochure icttrainingen.nl downloaden
Vind op STAP-budget.nl de opleiding die je verder brengt

STAP-budget.nl: hét platform voor al je ontwikkelvragen!

Aanbieder
Icttrainingen.nl is Nederlands grootste aanbieder van online IT trainingen. IT professionals bieden wij de trainingen die ze verdienen met ons unieke award winning e-learning opleidingsconcept.
Icttrainingen.nl
Icttrainingen.nl
Ik heb een vraag aan deze aanbieder
Lees hier ons Privacy statement