Ontdek wat deze opleiding jou kan bieden!

Ontwikkel je naar Software Tester

Ambieer jij een carrière in de IT? Dan is een omscholing tot software tester iets voor jou!
Deelnemerskosten
€ 998,25
incl. btw
Start- en einddatum e-learning
Ieder moment te starten
Opleidingsinformatie
Opleidingssoort
Training
Opleidingsmethode
E-learning
Type certificaat/diploma
Deelnamecertificaat
Naam
Ontwikkel je naar Software Tester
Opleidingsduur
365 dagen
Min. deelnemers
1
Max. deelnemers
1
Studiebelastingsuren
58 per opleiding
Taal in opleiding
Nederlands, Engels
Vooropleiding en toelatingscriteria
Vooropleiding
Er is geen specifieke voorkennis vereist.
Ambieer jij een carrière in de IT? Dan is een omscholing tot software tester iets voor jou!
image

Voor wie?

Ambieer jij een carrière in de IT? Dan is een omscholing tot software tester iets voor jou! Een tester is verantwoordelijk voor het testen van software, (webapplicatie) en/of websites op bijvoorbeeld bugs. Hierdoor zorgt de tester voor een goede gebruikservaring van het eindproduct. Heb je nog geen enkele ervaring op het gebied van software testing? Geen probleem! Met dit ontwikkelpad word jij voorbereid om je eerste stappen in de IT te zetten

...

Voor wie?

Ambieer jij een carrière in de IT? Dan is een omscholing tot software tester iets voor jou! Een tester is verantwoordelijk voor het testen van software, (webapplicatie) en/of websites op bijvoorbeeld bugs. Hierdoor zorgt de tester voor een goede gebruikservaring van het eindproduct. Heb je nog geen enkele ervaring op het gebied van software testing? Geen probleem! Met dit ontwikkelpad word jij voorbereid om je eerste stappen in de IT te zetten én doe jij de nodige kennis en vaardigheden op om jezelf tot junior software tester te ontwikkelen. Dit ontwikkelpad is ideaal om jouw STAP budget voor in te zetten!

Wat kun je verwachten?

Wanneer je kiest voor dit ontwikkelpad, krijg jij:

  • toegang tot de trainingen CompTIA IT Fundamental, ISTQB Software Testing Foundation 2018 , Aan de slag met Java , Agile Software Testing, Fundamentals of Devops en Cybersecurity Awareness. Daarnaast krijg je toegang tot nog veel meer trainingen, proefexamens, bootcamps, e-books enzovoort.
  • optimale voorbereiding op de examens CompTIA IT Fundamentals (Exam: FCO-U61) en ISTQB Software Testing Foundation 2018 zodat jij de officieel erkende certificeringen kan behalen .
  • begeleiding van ons Learning & Development team, samen met jou stellen we doelen, maken we een planning en monitoren we je voortgang.
  • mentor begeleiding van een expert in diverse trainingen.

Inhoud ontwikkelpad

CompTIA IT Fundamentals (Exam: FCO-U61)

In dit ontwikkelpad ga je van start met de training CompTIA IT Fundamentals ITF+ (Exam: FCO-U61). Deze training helpt jou bij het ontwikkelen van een breder inzicht in de IT. Zo loop jij als software tester nooit verloren in een IT-omgeving! Na het volgen van de training, het bijhorende proefexamen en livelab ben je tevens voorbereid om het CompTIA ITF+ (FCO-U61) examen af te leggen.

Als aanvulling op de CompTIA IT Fundamentals ITF+ training ga je aan de slag met de Software Programming Fundamentals training. Na het volgen van deze training ben je bekend met de basisprincipes van het software development proces.

 

ISTQB Software Testing Foundation 2018

Vervolgens komt de ISTQB Software Testing Foundation 2018 training aan bod. In deze training leer je de basis kennen van het professioneel testen van software, conform de richtlijn van het ISTQB (International Software Testing Qualifications Board). Een ISTQB Tester is gespecialiseerd in het testen van IT software om te kijken of de kwaliteit aan de verwachtingen voldoet. Na succesvolle afronding van deze training ben jij optimaal voorbereid op het examen ISTQB® Certified Tester.

 

Aan de slag met Java

Nu jij de basis kent van software testen, ben jij klaar om jezelf te gaan verdiepen in verschillende gebieden die relevant kunnen zijn voor jou als junior software tester. Zo hebben software testers doorgaans kennis van (diverse) programmeertalen. In dit ontwikkelpad maak je daarom alvast kennis met de populaire programmeertaal Java via de training Aan de slag met Java. Je ontdekt in deze training hoe Java wordt gebruikt om programma’s te ontwikkelen.

 

Agile Software Testing

Daarnaast kom je meer te weten over Agile testtechnieken via de training Agile Software Testing. Deze kennis is erg relevant voor software testers omdat vele organisaties tegenwoordig met een agile methodiek, zoals Scrum, werken.

 

Fundamentals of Devops

Vervolgens leer je de basis van DevOps kennen door middel van de Fundamentals of Devops training. Zo leer je de belangrijkste eigenschappen van een DevOps gestructureerde organisatie kennen. Aan het einde van deze training verken jij de test processen binnen DevOps.

 

Cybersecurity Awareness

Ten slotte ga je aan de slag met de Cybersecurity Awareness training. Het is belangrijk dat je als software tester bewust bent van het belang van cybersecurity. In deze training ga je aan de slag met beveiligingsfundamenten en je maakt kennis met de grondbeginselen van informatiebeveiliging.

 

Resultaat

Na het volgen van dit leerpad beschik jij over de basiskennis en -vaardigheden om als (junior) software tester aan de slag te gaan. Daarnaast ben jij optimaal voorbereid op de CompTIA IT Fundamentals ITF+ (Exam: FCO-U61) en ISTQB® Certified Tester examens. Let op, de examenvouchers voor deze examens zijn niet inbegrepen bij de prijs.

Lees meer
Group 197 Brochure icttrainingen.nl downloaden
Vind op STAP-budget.nl de opleiding die je verder brengt

STAP-budget.nl: hét platform voor al je ontwikkelvragen!

Aanbieder
Icttrainingen.nl is Nederlands grootste aanbieder van online IT trainingen. IT professionals bieden wij de trainingen die ze verdienen met ons unieke award winning e-learning opleidingsconcept.
Icttrainingen.nl
Icttrainingen.nl
Ik heb een vraag aan deze aanbieder
Lees hier ons Privacy statement