Jump
Ontdek wat deze STAP Opleiding jou kan bieden!

Ontwikkel je tot IT Security Analist

Heb jij interesse in IT Security en lijkt het jou wat om hierin aan de slag te gaan? Dan is dit ontwikkelpad iets voor jou!
Deelnemerskosten
€ 998,25
incl. btw
Start- en einddatum e-learning
Ieder moment te starten
Opleidingsinformatie
Opleidingssoort
Training
Opleidingsmethode
E-learning
Type certificaat
Deelnamecertificaat
Naam certificaat
Ontwikkel je tot IT Security Analist
Opleidingsduur
365 dagen
Min. deelnemers
1
Max. deelnemers
1
Studiebelastingsuren
22 per opleiding
Taal in opleiding
Nederlands, Engels
Vooropleiding en toelatingscriteria
Vooropleiding
Je hebt een brede kennis van computersystemen.
Heb jij interesse in IT Security en lijkt het jou wat om hierin aan de slag te gaan? Dan is dit ontwikkelpad iets voor jou!
image

Voor wie?

Heb jij interesse in IT Security en lijkt het jou wat om hierin aan de slag te gaan? Dan is dit ontwikkelpad iets voor jou! Met de huidige beveiligingsbedreigingen is IT Security een zeer belangrijk onderdeel van elke organisatie. Via dit ontwikkelpad verken je verschillende beveiligingsrollen die een belangrijke rol spelen bij het beveiligen van organisaties. Zo kan jij de nodige kennis en vaardigheden opdoen om aan de slag te gaan binnen IT Security! Dit o

...

Voor wie?

Heb jij interesse in IT Security en lijkt het jou wat om hierin aan de slag te gaan? Dan is dit ontwikkelpad iets voor jou! Met de huidige beveiligingsbedreigingen is IT Security een zeer belangrijk onderdeel van elke organisatie. Via dit ontwikkelpad verken je verschillende beveiligingsrollen die een belangrijke rol spelen bij het beveiligen van organisaties. Zo kan jij de nodige kennis en vaardigheden opdoen om aan de slag te gaan binnen IT Security! Dit ontwikkelpad is ideaal om jouw STAP budget voor in te zetten!

Wat kun je verwachten?

Wanneer je kiest voor dit ontwikkelpad, krijg jij:

  • toegang tot de leermiddelen omtrent IT Security. Daarnaast krijg je toegang tot nog veel meer trainingen, proefexamens, bootcamps, e-books enzovoort.
  • begeleiding van ons Learning & Development team, samen met jou stellen we doelen, maken we een planning en monitoren we je voortgang.
  • mentor begeleiding van een expert in diverse trainingen.

 

Aanvullende informatie

Je gaat van start met het verkennen van de rol van Security Analist.

Je leert de grondbeginselen van cybersecurity, system security en information security kennen. Je gaat aan de slag met het beschermen van bedrijfsinformatie en netwerkversterking. Daarnaast leer je hoe je risico's kunt identificeren, beoordelen en prioriteren. Verder maak je kennis met de juridische en financiële gevolgen van een inbreuk op de beveiliging.

Naast de inhoudelijk trainingen is er een livelab beschikbaar die jou helpt de geleerde theorie toe te passen in een praktijkomgeving. Je sluit het ontwikkelpad af met een examen.

 

Resultaat

Wanneer je dit leerpad hebt afgerond, heb jij voldoende handvaten om aan de slag te gaan als Security Analist. Je bent bekend met grondbeginselen van cybersecurity, system security en information security. Je hebt kennis van verschillende aanvallen, beveiligingsrisico's en kansen.

Lees meer
Group 197 Brochure icttrainingen.nl downloaden
Hoe vraag ik STAP-budget aan?
1
Stap 1: Reserveer je plek
Klik rechtsboven op de gele knop 'Ik wil me aanmelden' en ga naar website van de aanbieder, meld je aan, en gebruik het STAP-aanmeldingsbewijs van de aanbieder voor je STAP-aanvraag bij UWV.
2
Stap 2: Is aanvraag mogelijk?
Op onze homepage zie je of en wanneer het aanvragen van STAP-budget bij UWV mogelijk is. Is aanvragen mogelijk? Dien direct je aanvraag in. En anders, wacht af tot aanvragen weer mogelijk is.
3
Stap 3: Zit er klaar voor!
Dien direct na start van de subsidie-aanvraagtermijn je aanvraag in, want op=op! Meld je aan voor onze nieuwsbrief zodat we je hiervoor een reminder kunnen sturen.
Aanbieder
Icttrainingen.nl is Nederlands grootste aanbieder van online IT trainingen. IT professionals bieden wij de trainingen die ze verdienen met ons unieke award winning e-learning opleidingsconcept.
Icttrainingen.nl
Icttrainingen.nl
Ik heb een vraag aan deze aanbieder
Lees hier ons Privacy statement