Jump
Ontdek wat deze STAP Opleiding jou kan bieden!

Google Analytics advanced

In deze advanced training zet je een vervolgstap om een Data & Dashboarding professional te worden. Je leert welke data belangrijk is om te analyseren en hoe je dit het beste kan doen.
Deelnemerskosten
€ 356,95
incl. btw
Start- en einddata in een groep op locatie of online
Start:
07-06-2022
Eind:
Inschrijving:
Er is nog plek
Start:
13-10-2022
Eind:
Inschrijving:
Er is nog plek
Opleidingsinformatie
Opleidingssoort
Training
Opleidingsmethode
In een groep op locatie of online
Type certificaat
Certificaat
Opleidingsduur
1 dag
Min. deelnemers
4
Max. deelnemers
10
Studiebelastingsuren
3
Tijdstip
Middag, Overdag, Ochtend
Taal in opleiding
Nederlands
Vooropleiding en toelatingscriteria
Vooropleiding
Enige Google Analytics kennis is wel vereist
In deze advanced training zet je een vervolgstap om een Data & Dashboarding professional te worden. Je leert welke data belangrijk is om te analyseren en hoe je dit het beste kan doen.
image

Voor wie?

De data die Google Analytics verzameld is gigantisch. Gebruikers data is misschien wel de belangrijkste data op je website. Het geeft je inzichten over je website, vindbaarheid van je merk en/of product en ga zo maar door. Met deze advanced training zet je echt de volgende stap in de wereld van Google Analytics. Welke data is nu echt belangrijk en hoe analyseer je deze data? Welke tools kunnen je daarbij helpen en hoe gebruik je deze tools op een juiste mani

...

Voor wie?

De data die Google Analytics verzameld is gigantisch. Gebruikers data is misschien wel de belangrijkste data op je website. Het geeft je inzichten over je website, vindbaarheid van je merk en/of product en ga zo maar door. Met deze advanced training zet je echt de volgende stap in de wereld van Google Analytics. Welke data is nu echt belangrijk en hoe analyseer je deze data? Welke tools kunnen je daarbij helpen en hoe gebruik je deze tools op een juiste manier? Hoe ontwikkel je een KPI-dashboard op basis van data uit Google Analytics en waar moet dit dashboard aan voldoen? Als je antwoord wilt op deze vragen is deze training voor jou!

Voorinschrijving

Indien je voor deze opleiding het STAP-Budget wilt gebruiken, dan is een voorinschrijving mogelijk. Een voorinschrijving is geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen. Wij houden je dan op de hoogte van de ontwikkelingen. Vooraanmelden? Klik aan de rechterzijde op de gele knop "Ik wil me aanmelden".

 

Programma

In deze vervolgtraining zet je een vervolgstap om een Google Analytics professional te worden. Je leert welke data belangrijk is om te analyseren en hoe je dit het beste kan doen door middel van de juiste tools. Tijdens deze interactieve les ga je zelf aan de slag met Google Analytics en kun je vragen stellen. Na deze training beschik je over de volgende vaardigheden:

  • Je weet welke data belangrijk is om te analyseren;
  • Je weet hoe je deze data moet analyseren;
  • Je weet welke tools er zijn en hoe je deze inzet;
  • Je weet waar een goed KPI-dashboard aan moet voldoen;
  • Je weet hoe je een goed KPI-dashboard moet maken.

Na deze training beschik je over de volgende vaardigheden:

  • Weet je welke data belangrijk is om te analyseren;
  • Ben je in staat de juiste tools te selecteren en te gebruiken;
  • Kun je een KPI-dashboard bouwen a.d.h.v. de juiste criteria.
Lees meer
Group 197 Training Google Analytics Advanced downloaden
Hoe vraag ik STAP-budget aan?
1
Stap 1: Reserveer je plek
Klik vanaf deze pagina door naar de aanbieder, meld je aan voor de opleiding, en gebruik het STAP-aanmeldingsbewijs van de aanbieder voor de STAP-budget aanvraag bij UWV.
2
Stap 2: Is aanvraag mogelijk?
Op onze homepage zie je of en wanneer het aanvragen van STAP-budget bij UWV mogelijk is. Is aanvragen mogelijk? Dien direct je aanvraag in. En anders, wacht af tot aanvragen weer mogelijk is.
3
Stap 3: Zit er klaar voor!
Dien direct na start van de subsidie-aanvraagtermijn je aanvraag in, want op=op! Meld je aan voor onze nieuwsbrief zodat we je hiervoor een reminder kunnen sturen.
Aanbieder
Adwise Academy werkt met een unieke combinatie van denken én doen. Elke training koppelt theorie aan praktische voorbeelden van award winning cases.
Adwise Academy
Adwise Academy
NRTO keurmerk
NRTO keurmerk
E-academy learning partner
E-academy learning partner
Ik heb een vraag aan deze aanbieder
Lees hier ons Privacy statement