Jump
Ontdek wat deze STAP Opleiding jou kan bieden!

SEA: Search & Shopping advanced

Tijdens deze training ga je dieper in op het gebied van Search Engine Advertising en leer je betaalde advertenties voor je producten en diensten in te zetten.
Deelnemerskosten
€ 356,95
incl. btw
Start- en einddata in een groep op locatie of online
Start:
23-05-2022
Eind:
Locatie:
Almelo
Inschrijving:
Vol
Start:
05-07-2022
Eind:
Inschrijving:
Er is nog plek
Start:
27-09-2022
Eind:
Inschrijving:
Er is nog plek
Opleidingsinformatie
Opleidingssoort
Training
Opleidingsmethode
In een groep op locatie of online
Type certificaat
Certificaat
Opleidingsduur
1 dag
Min. deelnemers
4
Max. deelnemers
10
Studiebelastingsuren
3
Tijdstip
Middag, Overdag, Ochtend
Taal in opleiding
Nederlands
Vooropleiding en toelatingscriteria
Vooropleiding
Enige SEA kennis is wel vereist
Tijdens deze training ga je dieper in op het gebied van Search Engine Advertising en leer je betaalde advertenties voor je producten en diensten in te zetten.
image

Voor wie?

Search Engine Advertising, ook wel SEA genoemd, is een onderdeel van online advertising. Tijdens deze training ga je dieper in op het gebied van Search Engine Advertising en leer je betaalde advertenties voor je producten en diensten in te zetten. Je krijgt antwoord op de vragen 'hoe zet je SEA effectief in, wat bepaalt het succes van een SEA-campagne en hoe zorg je ervoor dat je deze goed meet en goed analyseert. Dus beheers jij de basis kennis van SEA en b

...

Voor wie?

Search Engine Advertising, ook wel SEA genoemd, is een onderdeel van online advertising. Tijdens deze training ga je dieper in op het gebied van Search Engine Advertising en leer je betaalde advertenties voor je producten en diensten in te zetten. Je krijgt antwoord op de vragen 'hoe zet je SEA effectief in, wat bepaalt het succes van een SEA-campagne en hoe zorg je ervoor dat je deze goed meet en goed analyseert. Dus beheers jij de basis kennis van SEA en ben je op zoek naar de volgende stap? Dan past deze training bij jou.

Voorinschrijving

Indien je voor deze opleiding het STAP-Budget wilt gebruiken, dan is een voorinschrijving mogelijk. Een voorinschrijving is geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen. Wij houden je dan op de hoogte van de ontwikkelingen. Vooraanmelden? Klik aan de rechterzijde op de gele knop "Ik wil me aanmelden".

 

Programma

In deze training zet je een vervolgstap om een Google Ads (eerder Google Adwords) professional te worden. Je leert de principes van Search Engine Advertising. De inhoud van de training ziet er als volgt uit: 

  • Korte recap van de Google Ads basisprincipes;
  • Verdiepingsslag in Google Search met geavanceerde technieken en strategieën;
  • Introductie van Google Shopping.

Na deze training beschik je over de volgende vaardigheden:

  • Ben je in staat om responsive advertentieteksten te schrijven;
  • Ben je in staat om dynamische zoekadvertentie-campagne op te zetten;
  • Weet je wat de best practices zijn voor een winstgevende search campagne;
  • Weet je welke optimalisatie-strategieën werken voor campagnes.
Lees meer
Group 197 Training SEA - Search & Shopping downloaden
Hoe vraag ik STAP-budget aan?
1
Stap 1: Reserveer je plek
Klik vanaf deze pagina door naar de aanbieder, meld je aan voor de opleiding, en gebruik het STAP-aanmeldingsbewijs van de aanbieder voor de STAP-budget aanvraag bij UWV.
2
Stap 2: Is aanvraag mogelijk?
Op onze homepage zie je of en wanneer het aanvragen van STAP-budget bij UWV mogelijk is. Is aanvragen mogelijk? Dien direct je aanvraag in. En anders, wacht af tot aanvragen weer mogelijk is.
3
Stap 3: Zit er klaar voor!
Dien direct na start van de subsidie-aanvraagtermijn je aanvraag in, want op=op! Meld je aan voor onze nieuwsbrief zodat we je hiervoor een reminder kunnen sturen.
Aanbieder
Adwise Academy werkt met een unieke combinatie van denken én doen. Elke training koppelt theorie aan praktische voorbeelden van award winning cases.
Adwise Academy
Adwise Academy
NRTO keurmerk
NRTO keurmerk
E-academy learning partner
E-academy learning partner
Ik heb een vraag aan deze aanbieder
Lees hier ons Privacy statement