Ontdek wat deze STAP Opleiding jou kan bieden!

Thesis

In de laatste fase van de opleiding Medical Imaging Radiation Oncology voert de student zelfstandig een (toegepast) onderzoek uit. Het onderzoek betreft “toegepast (praktijkgericht) onderzoek”.
Deelnemerskosten
€ 3.385,00
incl. btw
Start- en einddatum individueel op locatie en online
Start:
31-07-2023
Eind:
29-05-2024
Locatie:
HAARLEM
Inschrijving:
Er is nog plek
Opleidingsinformatie
Opleidingssoort
Training
Opleidingsmethode
Individueel op locatie en online
Type certificaat/diploma
Certificaat
Opleidingsduur
12 maanden
Min. deelnemers
1
Max. deelnemers
15
Studiebelastingsuren
840 per opleiding
Tijdstip
Overdag
Taal in opleiding
Nederlands
Vooropleiding en toelatingscriteria
Vooropleiding
HBO Bachelor
In de laatste fase van de opleiding Medical Imaging Radiation Oncology voert de student zelfstandig een (toegepast) onderzoek uit. Het onderzoek betreft “toegepast (praktijkgericht) onderzoek”.

In de laatste fase van de opleiding Medical Imaging Radiation Oncology voert de student zelfstandig een (toegepast) onderzoek uit. Voor deze fase geldt een studiebelasting van 30 ECTS.

Het onderzoek betreft “toegepast (praktijkgericht) onderzoek” met betrekking tot het gebied van medische beeldvorming/radiotherapie of een daaraan gerelateerd terrein.

 

Programma

 

De master Thesis is onderverdeeld in twee fasen.

Gedurende de eerste fase oriënteert de student zich op een onderwerp en schrijft na goedkeuring van het onderwerp een onderzoeksvoorstel (proposal). Het proposal wordt aan het onderzoeksteam van de masteropleiding gepresenteerd. Wanneer het onderzoeksteam het proposal met een voldoende heeft beoordeeld kan aan de tweede fase van de master thesis worden begonnen.

De tweede fase bestaat uit het verder verdiepen in de relevante theorie, uitvoeren van het onderzoek en het beschrijven van het onderzoek, resultaten en conclusies. Tijdens de tweede fase van de master thesis zal vanuit de opleiding een ‘proces’ begeleider worden aangewezen. De student draagt in principe zelf zorg voor een externe deskundige die de student inhoudelijk begeleidt.

 

Resultaat

 

De master Thesis is het laatste onderdeel van de masteropleiding. Als de Thesis en het afrondend gesprek voldoende zijn worden de 30 ECTS toegekend.

 

Toelating

 

Met de master Thesis kan worden begonnen na het afronden van de verplichte onderwijseenheden, exclusief de PPD en minimaal 20 ECTS van de vakspecialistische onderwijseenheden zijn behaald.

 

Hoe vraag ik STAP-budget aan?
1
Stap 1: Reserveer je plek
Klik rechtsboven op de gele knop 'Ik wil me aanmelden' en ga naar website van de aanbieder en meld je vandaag nog aan voor de opleiding om je plek te reserveren.
2
Stap 2: Ontvang je STAP-aanmeldingsbewijs
Na je aanmelding bij de opleider ontvang je van de opleider een STAP-aanmeldingsbewijs dat je nodig hebt voor je STAP-aanvraag bij UWV.
3
Stap 3: Vraag STAP-budget aan!
Start op 17 maart vlak voor 10.00 uur je STAP-aanvraag bij UWV, want op=op! Meld je aan voor onze nieuwsbrief zodat we je een reminder kunnen sturen.
Aanbieder
Wij bieden meer dan 140 opleidingen op post-hbo niveau, verdeeld over 11 vakgebieden. Onze opleidingen sluiten aan op bachelorprogramma's en zijn sterk praktijkgericht.
Inholland Academy
Inholland Academy
Ik heb een vraag aan deze aanbieder
Lees hier ons Privacy statement