Ontdek wat deze opleiding jou kan bieden!

Foutloos Engels schrijven voor je werk

Schrijf je Engelse teksten voor je werk en wil je helder, klantvriendelijk en in foutloos Engels communiceren? In de cursus Foutloos Engels schrijven voor je werk leer je dat.
Deelnemerskosten
€ 975,00
btw-vrij
Start- en einddatum individueel online
Ieder moment te starten
Opleidingsinformatie
Opleidingssoort
Training
Opleidingsmethode
Individueel online
Type certificaat/diploma
Certificaat
Naam
Braint_FSE
Opleidingsduur
12 weken
Min. deelnemers
1
Max. deelnemers
99
Studiebelastingsuren
24 per opleiding
Taal in opleiding
Engels
Vooropleiding en toelatingscriteria
Vooropleiding
vmbo, mbo, havo, vwo
Schrijf je Engelse teksten voor je werk en wil je helder, klantvriendelijk en in foutloos Engels communiceren? In de cursus Foutloos Engels schrijven voor je werk leer je dat.
Hoe werkt zo'n cursus nou eigenlijk?

Dit bereik je met de cursus

Aan het einde van de cursus Foutloos Engels schrijven voor je werk kun jij Engelse zakelijke teksten schrijven die passen bij het niveau dat jij wilt bereiken. Je kunt de juiste grammaticale regels toepassen in een Engelse brief, e-mail of andere tekst. Je hebt ook geleerd om je woordkeus en toon aan te passen aan je doel en je lezer. Je kunt je zinnen kort en bondig formuleren en je kent het verschil tussen formeel,

...

Dit bereik je met de cursus

Aan het einde van de cursus Foutloos Engels schrijven voor je werk kun jij Engelse zakelijke teksten schrijven die passen bij het niveau dat jij wilt bereiken. Je kunt de juiste grammaticale regels toepassen in een Engelse brief, e-mail of andere tekst. Je hebt ook geleerd om je woordkeus en toon aan te passen aan je doel en je lezer. Je kunt je zinnen kort en bondig formuleren en je kent het verschil tussen formeel, informeel en standaard taalgebruik. 


Je persoonlijke taalcoach begeleidt je tijdens de hele cursus. Ze geeft feedback en praktische schrijftips en beantwoordt je vragen. Je coach is een bevoegd docent Engels met veel ervaring.


Voordat je begint met de cursus kun je een niveaubepaling maken. Hiermee krijgen jij en je taalcoach inzicht in je sterke kanten en in de hiaten in je kennis. Als het nodig is, kun je ook je Engelse spelling en grammatica bijspijkeren, denk bijvoorbeeld aan tijden, woordvolgorde en het gebruik van verwijswoorden.

Dit leer je

  • de juiste tijden, leestekens, woordvolgorde en zinsbouw gebruiken
  • het verschil tussen formeel, informeel en standaard taalgebruik
  • kort en bondig formuleren
  • passende openings- en slotzinnen kiezen
  • goede alinea's maken
  • alinea's combineren in een heldere tekst
  • verschillende soorten teksten schrijven

Wil je graag met je eigen teksten aan de slag? Dat kan. Je taalcoach koppelt de feedback dan aan de teksten die jij aanlevert.

 

Flexibel en in je eigen tempo
Je kiest zelf het startmoment van de cursus en je bent niet gebonden aan vaste tijden. Je werkt aan de cursus op een tijd en plaats die jou het beste uitkomen. Dat doe je in de online leeromgeving die wij voor je klaarzetten. Met begeleiding van je taalcoach train je stap voor stap je schrijfvaardigheid.

 

Cursusduur
Je besteedt in totaal 24 uur aan de cursus. In overleg met jou maakt de taalcoach hiervoor een planning. Met een tijdsbesteding van 2 uur per week bijvoorbeeld ben je dan 12 weken bezig. Maar korter of langer kan ook. De planning is flexibel. We houden rekening met je vakantieplannen en piekmomenten in je werk.


Start- en eindniveau
Het startniveau voor de cursus is 2F/B1 (vmbo, mbo 1 t/m 3). Het eindniveau van de cursus is 3F/B2.


Afronding
Je rondt de cursus af met een eindopdracht. Als je deze hebt gemaakt, ontvang je een certificaat.

 

Benodigde boeken en materialen

De cursus is geheel online. Je hebt geen boeken of andere materialen nodig.

 

Lees meer
Group 197 Brochure downloaden
Vind op STAP-budget.nl de opleiding die je verder brengt

STAP-budget.nl: hét platform voor al je ontwikkelvragen!

Aanbieder
Schrijf je voor je werk, maar en ben je onzeker over je spelling, grammatica of schrijfstijl? Met de online cursussen van Braint Academy leer je foutloze e-mails en andere teksten schrijven.
Braint Academy
Braint Academy
CRKBO
NRTO