Nieuws

Over 30 dagen kan je STAP-budget aanvragen! Zoek nu een opleiding en meld je aan.

29 januari 2022

Over 30 dagen is het zover! Vanaf dan kan je STAP-budget aanvragen. Op 1 maart start de STAP-budget subsidieregeling waarmee je maximaal 1.000 euro per jaar kunt krijgen voor het volgen van een opleiding. Om een subsidieaanvraag te kunnen doen heb je een STAP-aanmeldingsbewijs nodig van de opleider van je keuze. Wacht dus niet te lang met zoeken.

 

Steeds meer opleidingen op STAP-budget.nl
Op STAP-budget.nl worden iedere week meer STAP Opleidingen geplaatst die je straks met maximaal 1.000 euro subsidie kan volgen. Voor opleiders is er veel te regelen om dit mogelijk te maken en slechts een klein deel is er helemaal klaar voor. Het aanbod op STAP-budget. nl zal daarom de komende maanden verder toenemen. Staat jouw opleiding er nog niet bij? Kom dan later terug.

 

Meer opleiders mogen meedoen met de STAP-regeling
Onlangs is besloten om opleiders met een Cedeo-keurmerk en opleidingen met een CPION-keurmerk ook toe te laten tot de STAP-regeling. Deze zullen pas in latere tijdvakken zichtbaar worden, waarschijnlijk vanaf 1 juli.

 

Nieuw en alleen op STAP-budget.nl: zoek opleidingen per aanvraagtijdvak
Wil je kijken naar opleidingen waarvoor je het komende aanvraagtijdvak STAP-subsidie kan aanvragen? Of in een ander tijdvak? Daarvoor hebben we nu een handig filter. Bekijk hier de opleidingen op STAP-budget.nl waarvoor je in het eerste aanvraagtijdvak STAP-subsidie kan aanvragen.

 

Voordeel van aanmelden via STAP-budget. nl: direct op de juiste pagina van de opleider
Op iedere opleidingspagina op STAP-budget.nl vind je ook een aanmeldknop. Die brengt je direct naar de pagina waar je het STAP-aanmeldingsbewijs van de opleider kan aanvragen. Daarnaast zijn er nog meer handige links naar bijvoorbeeld reviews en informatie over de opleiding.

 

Hoe werkt de STAP-budget regeling?
Natuurlijk vind je op STAP-budget.nl ook nog steeds alle informatie over de STAP-regeling. We hebben ook een handige leaflet. Ben je het lezen moe? Luister naar dit radio-interview met onze directeur Kwaliteit en Operations, Claudia den Heijer. Daarin komen de belangrijkste zaken naar voren.
 
Benut je kansen, ga voor groei!

Met vriendelijke groeten, team STAP-budget. nl

21 september 2022
Goed nieuws voor iedereen met een opleidingsniveau tot en met MBO-4!
Vanaf 2023 125 miljoen euro extra STAP-budget voor mensen met een opleiding tot en met MBO-4 | Laatste STAP-aanvraagtijdvak van 2022 op dinsdag 1 november| Maximaal MBO-2? Benut nu de mogelijkheid van STAP Ontwikkeladvies t.w.v. 700 euro!
09 juni 2022
Deze zomer een opleiding doen? Bereid je dan nu voor op je STAP-aanvraag.

Wil je deze zomer ook een opleiding doen met 1000 euro STAP-subsidie? Vraag 1 juli STAP-budget aan. (Dat is over precies 21 dagen!)
Als je deze zomer (en uiterlijk in november) een opleiding wil starten en je dit jaar nog geen STAP-budget hebt benut, dan is dit het moment om je STAP-budget s...

31 maart 2022
Gratis STAP Ontwikkeladvies voor mensen met maximaal MBO-2

Met het STAP Ontwikkeladvies kun je gratis loopbaancoaching krijgen. Voor 2022 is er 10,5 miljoen euro beschikbaar voor deze subsidieregeling. Dat zijn in totaal 15.000 ontwikkeladviezen van 700 euro per ontwikkeladvies.

18 februari 2022
Over 10 dagen is het zover!

De startdatum nadert. Dinsdag 1 maart 10.00 uur kun je voor het eerst STAP-budget aanvragen! Dus heb je nog 10 dagen om je voor te bereiden op het eerste aanvraagtijdvak. Maar wacht niet te lang en bekijk het stappenplan in deze nieuwsbrief.

Over STAP-budget.nl

Wij dragen, net als de overheid, graag bij aan een leven lang leren voor iedereen!

 

Zoek & vind op STAP-budget.nl je STAP Opleiding en start hier je voorbereiding op de STAP-budget subsidie.

 

Zoek & vind hier ook een EVC-traject, coach, open dag of evenement en verken de ontwikkelbanen.

 

Benut je kansen, ga voor groei!